University of Maryland

Sikrer et godt akademisk niveau hele tiden

At der altid er håndklædeark sikrer god håndhygiejne og hjælper med at skabe en positiv oplevelse på toilettet, og det viser skolens' forpligtelse for de studerendes og lærernes velvære. Tork PeakServe giver tilgængelighed af håndklædeark 24/7 og sikrer dermed god håndhygiejne, hvilket fører til mindre risiko for krydskontaminering og sygefravær. Se, hvordan Tork PeakServe hjælper med den forholdsvis komplekse vedligeholdelse af University of Marylands campus, der består af 96 akademiske bygninger og 13 atletiske faciliteter!

Tork PeakServe står for et nyt kapitel i vedligeholdelse af faciliteter

Med over 550.000 kvadratmeter at rengøre, der omfatter 96 akademiske bygninger og 13 atletiske faciliteter, er den daglige vedligeholdelse ikke nogen lille opgave for facility maintenance-teamet på University of Maryland. Universitetet, der er grundlagt i 1856, er vokset i løbet af årene, og huser nu over 41.000 studerende og tæt på 5.000 undervisere. Deres faciliteter skal være i topform for at imødekomme kravene for en campus, der er i konstant vækst. Som hjemsted for Maryland Terrapins fordelt på 13 atletiske faciliteter, afholder de sportsevents og servicerer universitetets atletiske behov. Med mange forskellige bygninger og behov ledte University of Maryland derfor efter et system til at forbedre effektivitet og en løsning, der fungerer lige fra de akademiske bygninger til fodboldstadionet. Med hjælp fra Tork PeakServe® har de været i stand til at forbedre renligheden på deres toiletter og reducere omfanget af service, som var krævet af personalet.

Færre tjek, færre problemer

Under en af Terrapins’ hjemmekampe kan universitetet være vært for op til 54.000 besøgende, hvilket kræver meget af toiletterne. Athletics Facilities Manager, Thomas Saunders, fortæller, at før Tork PeakServe havde facility maintenanceteamet svært ved at sikre, at gæsterne havde en positiv toiletoplevelse. ”Forud for enhver kamp skulle vi for hver dispenser beslutte, om vi ville risikere at løbe tør under kampen eller udskifte de delvist brugte ruller med en hel rulle, hvilket betød mere spild og større omkostninger. Når dispenserne løb tør for papir under kampene, ville gæsterne blive frustrerede, fordi køerne blev længere og det tog længere tid at komme tilbage til kampen,” fortæller Saunders. 

Tork PeakServe hjalp teamet med at reducere det overordnede spild uden at gå på kompromis med gæsternes oplevelse. I stedet forbedrede de gæsternes oplevelse ved at reducere antallet af gange, de løb tør for papir, ved at give personalet mulighed for at genopfylde hver dispenser forud for eventsene uden at skulle smide produkter i dispenserne ud. ”Muligheden for at fylde dispenserne op til enhver tid har været en stor fordel for mit team og mig, da vi ikke længere er bange for at løbe tør under et event”, siger Saunders.

Win-win for personalet

Bob-Pils.jpg

”Et af de store problemer med en større ændring på toiletterne er at have opbakning fra personalet, der arbejder med produktet dagligt,” fortæller Saunders. Med over 165 rengøringsassistenter i personalegruppen var det vigtigt at finde et system, der kunne virke for hele teamet for at gøre denne overgang så let som muligt. Bob Pils, Assistant Director i Building Services fortæller, at Tork PeakServe har modtaget overvældende støtte fra rengøringsteamet, fordi systemet er så let at bruge. ”Vi har ikke mødt nogen modstand fra vores rengøringsassistenter over for Tork PeakServe. Rengøringspersonalet har opdaget, at den brugervenlige emballage gør det let at have flere refills med rundt i faciliteterne, og de skal ikke bukke sig så tit for at samle affald op fra gulvet,” fortæller Pils. Derudover kan teamet fokusere på andre opgaver, fordi der er færre bevægelige dele og mindre, der kan gå i stykker. 

“Vores mål er at sikre, at alle studerende, undervisere og gæster får den bedst mulige oplevelse på campus, og toiletterne er en del af den oplevelse. Tork PeakServe har givet os mulighed for at forbedre deres oplevelse, ved at reducere risikoen for at løbe tør, forbedre renligheden på toiletterne og eliminere mange andre problemer, som vi løber ind i med håndklædedispensere,” sagde Pils. “Dette er et positivt skridt i den rigtige retning for vores rengøringspersonale.”

"Personalet skal bukke sig mindre ned for at samle affald op fra gulvet."

Bob Pils

Assistant Director for Building Services, University of Maryland

Prøv Tork PeakServe® gratis

Oplev, hvordan vores nytænkning af dispenserfunktionen af håndklædeark kan hjælpe med at forbedre dine gæsters brugeroplevelse på toilettet.

Ring til os på:

+45 48 16 82 44

Gratis prøveperiode

Skriv dig op til en gratis prøveperiode på Tork PeakServe®

Kontakt os for at anmode om en gratis prøveperiode og høre, hvordan Tork PeakServe® kan forbedre brugeroplevelsen på travle toiletter.

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld telefonnummer
Venligst vælg din arbejdsbranche.
Venligst vælg din jobrolle.
Venligst udfyld Firmanavn
Indtast din adresse
Indtast dit postnummer
Indtast by
I denne formular beder vi om dine kontaktoplysninger, så vi kan besvare din forespørgsel via e-mail. Se vores  Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Venligst bekræft at du har læst informationerne om fortrolighedspolitik om privatlivets fred og vilkår for brug.
Venligst udfyld reCAPTCHA