Sodexo at Unilever in Hamburg

Tork EasyCube® sikrer den højeste rengøringskvalitet

En reduktion i antallet af rengøringsrunder fra 90 til 68 om dagen, altid toiletpapir, sæbe og håndklædeark til rådighed og øget kundetilfredshed – Unilever i Hamborg har opnået disse flotte resultater ved at skifte til Tork EasyCube® facility management software.

Unilever_MarcMrotzek_700x467.jpg
Unilevers  38.000 kvadratmeter store bygning fordelt på ni etager rummer både produktions- og kontorlokaler samt et offentligt atrium. På en almindelig hverdag bruger op til 5.000 besøgende bygningens toiletter. Facility Service personale fra Sodexo styrer den behovsbaserede rengøring ved brug af data i realtid fra Tork EasyCube®. 
 
Unilever_ServiceE_700x467.jpg
Med Tork EasyCube® facility management software får Ralf Möller, teamleder hos Sodexo, og hans team databaseret information om den faktiske brug af bygningen: ”Denne service viser os nøjagtigt, hvor vi skal sætte ind. Det betyder, at vi ikke længere behøver at gøre noget, uden at der er en reel grund til det,” forklarer Möller. Systemet har gjort det muligt at skifte fra faste rengøringsplaner til databaseret rengøring. Det sparer tid og arbejde, som kan bruges på andre rengøringsopgaver.
 
Unilever_ServiceD_700x467.jpg 
”Vores første prioritet er at sikre, at vores bygninger tilbyder den højeste standard for vores medarbejdere. Takket være Tork EasyCube® har vi opnået både dette mål og alle vores andre mål, f.eks. effektivitet. Det har helt sikkert overgået vores forventninger”, siger Rainer Ringler, Workplace Services, Unilever.
 
Unilever_ServiceB_700x467.jpg
Tork har udstyret bygningen med dispensere og opkoblede enheder, der bruger sensorteknologi. Ved hjælp af digital intelligens indsamler sensorer data om refillniveauer og antal gæster, og denne information gøres tilgængelig i realtid i en webapplikation. Takket være Tork EasyCube® kan facility management teamet nu sikre, at der altid er sæbe, håndklædeark og toiletpapir til rådighed.
 
Unilever_ChristianeDoms_700x467.jpg 
”Vi får kun positivt feedback for toiletterne, og vi har været i stand til at opfylde alle vores mål. Takket være data om rengøringsbehov i realtid kan vi nu gøre vores rengøringsrunder mere effektive. Takket være den behovsbaserede rengøring undgår vi ikke alene alle de unødvendige dispensertjek, vi er også hele tiden et skridt foran,” siger Christiane Doms, Site Manager hos Sodexo.

Med Tork EasyCube® har vi både været i stand til at forbedre kundetilfredsheden og øge vores effektivitet.

Marc Mrotzek

Leder af rengøring og infrastruktur, Sodexo.