Sjomagasinet_Original_5200x3500.jpg

Restaurant Sjømagasinet - en kulinarisk sensation med fokus på design.

Restauranten Sjømagasinet på Tjuvholmen i Oslo vil gerne være et kulinarisk centrum for alt det gode fra havet og med et stærkt fokus på interiør og design. Derfor har Sjømagasinet valgt den prisvindende dispenserserie Image Design fra Tork.

Sjomagasinet_article_a_300x200.jpg
 
Den velrenommerede Restaurant Sjømagasinet i Oslo har en fantastisk beliggenhed lige ud til vandet og er både en cateringvirksomhed, fiskemarked og en kursusudbyder i gastronomi. Gæsternes maritime oplevelse forstærkes af sollyset, der bliver reflekteret fra bølgerne i et smukt spil på restaurantens loft. Arkitekten Thomas Ness fra Radius Design fik til opgave at tegne Sjømagasinet med henblik på at give gæsterne en unik oplevelse. Designtemaet er hav og et råt udtryk af havbund, og alle restaurantens rum er udstyret med den moderne dispenserserie Tork Image Design.
 
Sjomagasinet_article_c_300x300.jpg
” Image Design har et enkelt og moderne snit, der passer ubesværet ind i restaurantens forskellige områder, lige fra spise- og køkkenområder til toiletterne. Dispenserserien sikrer desuden et ensartet look, hvilket har været et vigtigt kriterie for os. I samarbejde med Thomas Ness har vi gerne villet sikre, at interiøret iscenesatte Sjømagasinet som et centrum for alt godt fra havet,” siger assisterende kok på Restaurant Sjømagasinet, Frode Laupsa.
 
Prisvindende design
Sjomagasinet_article_b_200x300.jpgPraktisk anvendelighed, hygiejne og design er nogle af de ting, Tork lægger mest vægt på i produktudviklingen. I en undersøgelse gennemført af SCA for Tork i 2015* siger bare seks ud af ti respondenter, at de følte, at kvaliteten af produkterne i restauranters toiletter levede op til deres forventninger. Tork Image Design er blevet til på baggrund af brugerundersøgelser og er en elegant dispenserserie, der er særligt udviklet til steder med fokus på design. I 2015 vandt Image Design serien CMS Purus Award, som er en pris for design, funktionalitet og innovation.
 
BIM-objekter klar til dine designs
For at gøre det let at integrere Tork Image Design i dine designprojekter er dispenserne gjort tilgængelige som BIM-objekter i ArchiCAD, AutoCAD, Sketchup og Revit formaterne.
 
Call to action:
 
Facts om Tork Image Design:
- Prisvindende Tork Image Design med finish i rustfrit stål
- Udviklet til steder med fokus på design som kontorer, hoteller, spa og restauranter
- Kan fås som både sensordrevne og manuelle dispensere
 
Facts om Sjømagasinet:
- Restaurant og besøgscenter for alt godt fra havet, åbnet i 2010
- Designet af arkitekt Thomas Ness, Radius Design
- Menuen består af frokost, a la carte og dagens menu
- Fiskemarkedet sælger alle mulige friske fisk fra havet
- Tilbyder kulinariske seminarer og konferencer
 
 
* Spørgeskema blev sendt ud i forbindelse med et Google Glass eksperiment organiseret af SCA for Tork. Eksperimentet gik ud på at registrere øjnenes bevægelser hos gæsterne i en restaurant og undersøge, hvad de lægger mest mærke til under deres besøg. Spørgeskemaet blev efter eksperimentet sendt ud til 3.000 respondenter i Europa som supplement til eksperimentets resultater.