Tork PeakServe®

Sikrer daglig trivsel

En toiletoplevelse af høj kvalitet viser, at du bekymrer dig om dine medarbejdere og giver det rigtige indtryk til dine besøgende. Tork PeakServe® lader dig sætte en ny standard for en uovertruffen toiletoplevelse, sikrer dit personales trivsel, reducerer sygdomsfravær og giver ro i sindet på arbejdet.


Hygiejneproblemer i et åbent kontorlandskab
 
Det bliver i stigende grad tydeligt, at renlighed og hygiejne på arbejdspladsen
 er en vigtig faktor også i forhold til produktivitet. Med flere og flere kontorer, der konverterer til et åbent miljø, bruger medarbejderne mere tid sammen, deler faciliteter og teknologi, og står derfor over for flere hygiejnerisici end før.
 
Implementering af hygiejnestrategi og dens fordele
 
Mangel på rutiner, når det kommer til sikring af tilstrækkelig hygiejne, medvirker, at medarbejdere føler, at deres kolleger generelt ikke gør nok for at undgå at sprede bakterier. Ved at implementere en hygiejnestrategi på kontoret kan arbejdsgivere øge både produktiviteten og trivslen ved at reducere sygedage og bekymringer om hygiejne. Studier viser, at indførsel af det rigtige hygiejneprogram på et kontor kan reducere sygefravær med over 20 %, og det er påvist at reducere bekymringer, forbedre moralen og holdningen over for medarbejderens arbejdsplads.
 
Hvordan Tork PeakServe® kan være en del af en bedre hygiejnestrategi 
 
En af de vigtigste faktorer mht. forbedring af håndhygiejne og dermed reducere forekomsten af smitsomme sygdomme er ganske simpelt adgangen til håndhygiejne. En anden er at sikre, at faciliteterne altid er fyldt op. Og det er her Tork PeakServe kommer ind i billedet. Denne nytænkning har sat en ny standard for dispensering af håndklædeark. Den giver 250% flere håndklædeark for at undgå at løbe tør og servicerer 600* flere gæster mellem refills, så du kan være sikker på, at selv travle toiletter altid har håndklæder nok.  
 
Sådan fungerer vores seneste nyskabelse

Vores nye håndklædeark er komprimerede, så der er dobbelt så mange på mindre plads. Systemet er kontinuerligt: De komprimerede Tork PeakServe-bundter hæfter sig fast i hinanden, når de sættes i, og håndklædearkene er forbundne, så der aldrig sker afbrydelser i flowet. 
Resultatet er en ny standard for dispenserfunktionen, der giver en jævn og kontinuerlig strøm af håndklædeark og en dispenser, der forbliver slank og alligevel har 35 % større kapacitet end noget andet produkt på markedet.*
 
 
7. Arbogast, J. W., Moore-Schiltz, L., Jarvis, W. R., Harpster-Hagen, A., Hughes, J., & Parker, A. (2016). Impact of a comprehensive workplace hand hygiene program on
employer health care insurance claims and costs, absenteeism, and employee perceptions and practices. Journal of occupational and environmental medicine, 58(6), e231.