Tork PeakServe®

Sikring af hygiejnestandarder

Det er svært at opretholde en høj hygiejnestandard på offentlige toiletter i sundhedssektoren på grund af uregelmæssig og svingende trafik. Tork PeakServe® reducerer antallet af dispensertjek og giver dit rengøringspersonale mulighed for at bruge mere tid på at rengøre kritiske områder. En konsistent beholdning af håndklædeark på offentlige toiletter minimerer risikoen for kontaminering.


Hygiejneudfordringer i sundhedssektoren
 
Facility managers i sundhedssektoren er under stigende pres. Og selvom rengøringsservice kan købes, som i enhver anden branche, medfører sundhedssektorens unikke krav også unikke krav og standarder for hygiejneprodukter. I sundhedssektoren vil hygiejne altid være en vigtig del af at opretholde høje kvalitetsstandarder. Og det vil altid være vigtigt at minimere risikoen for kontaminering for patienter, læger, besøgende og personale.
 
Håndhygiejne i løbet af sæsonbetonede udsving
 
En stor udfordring for offentlige toiletter i sundhedssektoren er høj trafik, særligt i travle perioder, som for eksempel udbrud af smitsomme sygdomme som influenza. Mere flere personer, der søger lægehjælp, introduceres flere bakterier i miljøet, hvilket udgør en risiko for både patienter og personale. Selvom håndhygiejne altid er en vigtig del af grundlæggende hygiejnerutiner, er det under disse udsving den vigtigste foranstaltning, vi kan tage for at forhindre spredning af infektioner. God håndhygiejne modvirker også antibiotisk resistens.
 
Minimer risici for kontaminering med Tork Peakserve®
 
En ren sundhedssektorfacilitet bidrager til bedre sundhed og et mere attraktivt arbejdsmiljø og giver et godt overordnet indtryk. Og opretholdelse af gode hygiejnestandarder på offentlige toiletter er lettere med et hygiejnesystem med lav vedligeholdelse som Tork PeakServe®. Dispenserne med høj kapacitet sikrer bedre hygiejne for de besøgende og den tid, der spares på genopfyldning, frigiver mere tid til rengøringspersonalet til at udføre mere kritiske opgaver. 
 
Dette er PeakServe 
  1. Bundterne er komprimeret med 50%, så der nu er op til 2.100 ark per dispenser*
  2. Sammenhængende bundter hæfter sig sammen, når de fyldes i
  3. Bundterne dispenseres uden afbrydelse med et ark ad gangen
 
*Sammenlignet med Tork Universal refills og Dispenser 552000.