Welle 7

Digital rengøringsstyring sikrer den bedste rengøringskvalitet hos ”Welle7”

Welle7 i Schweiz, er med sit tilbud af forretning, fornøjelse, uddannelse og shopping enestående i Europa. Med otte etager fordelt på 14.000 m2 og 3.000 gæster på toiletterne hver dag, er facility management en stor udfordring.

facility_manager_Luciana_Cafaro_rectangle.jpg

Luciana Cafaro, der er FARO-sitemanager for Welle7, er sikker på, at ”uden Tork EasyCube™ kunne vi ikke udføre vores opgaver her i Welle7 så effektivt, som vi gør nu.  Som alle andre firmaer er også vi presset til at spare på omkostningerne. Takket være Tork EasyCube™ er styringen af vores rengøringsprocesser virkelig ekstremt effektiv.”


cleaner_ipad2_rectangle.jpg

”Takket være data indsamlet via Tork EasyCube™ ved vores rengøringspersonale altid præcis, hvor der er brug for dem. Dette sparer tid og penge og minimerer også stress.” – Siger Luciana Cafaro, facilitetsleder hos Welle7 


Welle7_aisle3_rectangle.jpg

Op mod 60.000 pendlere passerer hver dag igennem hovedbanegården i den schweiziske hovedstad Bern. Og det er lige præcis disse mennesker, som er målgruppen for Welle7, der ligger lige ved siden af stationen. Hvad enten det er frokostpause, arbejdsmøde i teamområdet eller en shoppingtur efter arbejde: Med til en fuldendt kundeoplevelse hører også, at toiletterne bliver rengjort efter de højeste standarder og at kunderne ikke skal opleve lange køer og tomme dispensere.


toilet_roll_dispenser_horizontal_rectangle.jpg

”Det vigtigste for os er, at vi har tilfredse kunder, som gerne kommer igen. Det faktum, at vores kunder synes, at vores toiletter er meget rene, viser os, at systemet kan hjælpe os med at garantere høje rengøringsstandarder, samtidig med at vi sparer ressourcer,” siger centermanager Lukas von Känel.


cleaner_horizontal_rectangle.jpg

Mens de besøgende shopper eller træner i et af fitnesscentrene, arbejder rengøringsansatte fra udbyderen af facility management FARO Reinigungen AG på at sikre, at toiletterne er helt rene.


soap_dispenser_horizontal2_rectangle.jpg

Omsat i tal betyder det, at til trods for, at antallet af toiletbesøgende steg med 42 procent mellem august 2016 og november 2016, så var det stadig muligt at reducere tiden med tomme dispensere med 68 procent.

Jeg synes, at Tork EasyCube® yder et vigtigt bidrag, som hjælper os med at få kunderne til at føle sig godt tilpas under hele deres besøg.

Lukas von Känel

Centermanager