Furuvik zoo og forlystelsespark

Tork EasyCube har ændret rigtig meget

Tork EasyCube™ har ikke blot gjort rengøringsarbejde sjovere. Brugertilfredsheden med toiletterne i Furuvik zoo og forlystelsespark er større end nogensinde før. "Jeg bruger nu mindre tid på at kontrollere  rengøringen, men har alligevel mere styr på situationen", siger chef for Park Support Kajsa-Lotta Halvarsson.

Furuvik2.jpg

Furuvik Zoo og Forlystelsespark har både kameler, vandland, rutsjebaner og koncertscene og er et populært sted, der samler familien om skønne oplevelser i den korte, intense, svenske sommer.

Furuvik3.jpg

I denne sæson har et nyt redskab hjulpet Furuvik med at få et gennembrud i kundetilfredshed med toiletterne. Takket være Tork EasyCube, har Furuvik nået målene for tilfredshed med toiletterne 46% oftere i 2016 end året før – og det selv om målene var sat højere.

Furuvik4.jpg

Tork EasyCube™ er en digital løsning til styring af rengøringen, der anvender Internet-opkoblede dispensere og besøgstællere til at generere data i realtid om, hvad der er behov for at gøre og hvor.

Furuvik5.jpg

“Jo flere opgaver, du kan få krydset af, jo gladere bliver du,” siger rengøringsassistent på Furuvik Malin Blom (til højre) om systemet på hendes tablet, “Med den tid, som systemet har sparet os, har vi også nået at få gjort rent i kontorerne og gøre lidt ekstra ud af rengøringen i toiletterne. Gæsterne har givet os en masse ros”

Furuvik6.jpg

“Parkens personale kalder rengøringsteamet over walkie-talkie, hvis de hører om et toilet, der er løbet tør for papir eller sæbe. Sidste år fik vi mindst tre af sådanne opkald om dagen. I år har jeg kun hørt fem på en hel sommer,” siger Kajsa-Lotta Halvarsson

Furuvik7.jpg

Leder af Furuvik rengøringsteamet Elvira Ivarsson kan ikke få armene ned over den effekt, som systemet har haft på rengøringsassistenternes arbejdsliv: “Tork EasyCube har været fantastisk for arbejdsglæden – ingen er længere i tvivl om, hvor de skal tage fat, og hvad de skal lave, for det står helt tydeligt på skærmen. Og når vi har vores tablets, er det muligt faktisk at slappe af i vores pauser - med Tork EasyCube ved vi, at vi har styr på tingene.” 

Furuvik8.jpg

Tork EasyCube har også vist sig at være et redskab, der kan bruges til forretningsudviklingen. Kajsa-Lotta Halvarsson har brugt data fra Tork EasyCube til at kortlægge brugen af toiletterne i hele parken. Furuvik ledelsen vil nu investere i flere toiletter, og skiltningen vil blive tilpasset til at dirigere besøgsflowet mere effektivt.

Furuvik9.jpg

Kajsa-Lotta og rengøringsteamet kunne ikke forestille sig at gå tilbage til at arbejde uden Tork EasyCube: “Takket være Tork EasyCube sparer vi flere timer om dagen. Systemet har ændret alt, og i forhold til effektivitet, kan du slet ikke sammenligne det med, hvordan tingene var før.” 


Læs mere om Tork EasyCube.

Jeg bruger nu mindre tid på at kontrollere rengøringen, men har alligevel mere styr på situationen

Kajsa-Lotta Halvarsson

Park Support Manager