Spred MODness -  Forretning med samfundsengagement

MOD Pizza er en af de hurtigst voksende fast-casual pizzakæder i USA med mere end 150 restauranter i USA og Storbritannien og 100 flere på vej. MOD Pizza, som blev grundlagt og har base i Seattle, bruger deres platform til at “gøre en positiv forskel” med fokus på medarbejdertrivsel, lokalsamfund og miljøledelse. Idéen er enkel: Tag dig godt af dine medarbejdere og kunder, så passer forretningen sig selv. Eller “spred MODness”, som MOD Pizza siger. Tork har været en vigtig partner for MOD og har hjulpet virksomheden med alt fra de helt små detaljer til innovative løsninger, der bakker op om MOD's specifikke forretningsbehov. Som Dana Grueber, Senior National Accounts Manager hos Tork, siger: “Vi ønsker at sikre os, at vores innovationer tager udgangspunkt i deres behov, og ikke bare i, hvad vi tror, deres behov er”. 
 
For eksempel har Tork Xpressnap Ad-a-Glance Marketing Tool virkelig hjulpet MOD Pizza med at fortælle sin historie - på en MOD-rigtig måde.
 
Keith Karas, Vice President, Supply Chain, MOD Pizza, forklarer: “Det er meget vigtigt for os, at vi har produkter, der er genanvendelige og komposterbare. Tork kommer hele tiden med nye innovationer og har nogle super gode løsninger, som vi har brug for til at drive vores forretning. Vi ønsker at tale om vores værdier, vi har brug for at udbrede vores kampagner, og vi vil gerne fortælle om forskellige velgørenhedsarrangementer og de ting, vi gør for lokalsamfundet. Ad-a-Glance-dispenserne giver os mulighed for at sprede budskaber på en måde, der ikke er anmassende.” Det er helt i tråd med brandets mantra, “spred MODness”.
 
MOD Pizza interesserer sig aktivt for det omgivende lokalsamfund, og er initiativtager til forskellige bæredygtigheds- og velgørenhedsprojekter. For eksempel bruger MOD Pizza hver november en uge på at sprede MODness, hvor alle MOD-restauranter donerer $ 1 for hver pizza, de sælger, til deres lokale velgørenhedspartner. Alene sidste år indsamlede MOD over $ 364.275 til Generosity Feeds med det formål at bekæmpe sult blandt børn i USA. Initiativet, der involverede 279 restauranter, 26 stater, 5000 MOD-støtter (eller “MOD Squaders”) og et stort antal kunder, er bare ét eksempel på, hvordan MOD arbejder med at “sprede MODness” uden for restauranterne. 
 
Tork er stolt af at kunne hjælpe med at gøre disse initiativer til virkelighed. Funktionen Tork Xpressnap Ad-a-Glance er den perfekte måde at komme i kontakt med kunderne og skabe opmærksomhed omkring brandet uden at gå på kompromis med bæredygtigheden. Tork Xpressnap Ad-a-Glance viser velgørenhedsbudskaber, som for eksempel “Fundraise Your Heart Out”, der inspirerer kunderne til at involvere sig i det arbejde, som MOD Pizza gør for lokalsamfundet. Med det nye markedsføringsværktøj kan MOD skabe kundetilpassede Ad-a-Glance-annoncer online og samtidig dele dem på deres sociale medier, hvilket har gjort markedsføringen en hel del lettere. I dette tilfælde kan kunderne således også læse MODs “Fundraise Your Heart Out” kampagnemateriale på begivenhedens Facebook-side. 
 
Tork Xpressnap-dispensere er lette at genopfylde og har hygiejnisk en-ad-gangen dispenserfunktion, som bidrager til at gøre alle glade, både restaurantens medarbejdere og gæsterne. Chris Bober, District Manager, Seattle South, MOD Pizza, siger: “Når du som gæst kommer ind i vores restaurant, er servietter ikke noget du tænker over, indtil det øjeblik hvor servietholderen er tom. Tork løsningen gør det meget lettere for os, fordi vi ikke behøver bruge så mange kræfter på servicen - det kører nærmest bare automatisk.”
  
Og når det kommer til at “sprede MODness” på tværs af mere end 150 restauranter? 
 
 “Vi har brug for en partner, der kan holde trit med både USA og det internationale marked”, siger Keith. “Tork har fodfæstet til at kunne gøre det”.  
 
  • Boost din forretning. Kom i gang med AD-a-Glance her

“Vi har brug for en partner, der kan holde trit med både USA og det internationale marked”, siger Keith. “Tork har fodfæstet til at kunne gøre det”.

Keith Karas

Vice President, Supply Chain, MOD Pizza