LaplandHotel_HRC_Original_5200x3500.jpg

Laplands mystik møder byens puls

På Hotel Tampere i Lapland kan du opleve Laplands mystik midt i byen.

Lapland Hotels åbnede sit første hotel i den sydlige del af polarcirklen i september 2015. Hotelkæden ville gerne udvide mod syd, og Tampere er en livlig by med mange turister, events og messer. Hotellet har en ideel beliggenhed lige ved Tamperes rådhus og banegård.
 
Med sine mørke farver og eksklusive materialer er indretningen af hotellets 141 værelser et ekko af Laplands mystik . 
 
Bygget på en klar vision
LaplandHotel_HRC_2_article_300x300.jpg
“Hotellets tema var klar fra begyndelsen, og indretningen i Tampere skulle reflektere alt det positive folk forbinder med Lapland. Vi har gennemført temaet alle steder, fra værelserne til konferencefaciliteterne – selv i menuen i Restaurant Dabbal,” siger Janne Mönkkönen, som er Manager på Lapland Hotel Tampere. 
Hvert værelse er individuelt designet, så det lever op til de høje krav og forskellige behov hos både forretningsrejsende og ferieturister. I restauranten byder menuen på den rene smag af  Lapland.
 
Jaana Ekman fra Visionary Design Partners er ansvarlig for indretningens design, og Lapland Hotels har selv stået for ombygningen.
 
Praktisk funktion med elegance
Den elegante og hyggelige indretning er gennemført helt ud i badeværelserne. Materialevalgene sikrer, at faciliteterne altid er og  ser rene ud. God plads skaber de bedste rammer om det funktionelle design og gør det nemt at komme til at gøre rent og holde udstyret ved lige. Alt harmonerer uden for mange kontraster. 
“Vi har haft lige så stor fokus på stil som på funktionalitet. Faciliteterne skal være nemme at holde rene. De skal ikke kun bruges af hotelgæster, men også af restaurantgæster og konferencedeltagere. Derfor skal de være både funktionelle og elegante,” siger Mönkkönen.
 
 
LaplandHotel_HRC_4_article_300x200.jpgTork Image Design dispensere i fokus
Dispenserne i rustfrit stål fra Tork Image Design serien, som blev valgt til hotellet, er designet til high-end omgivelser og er udviklet med henblik på både praktisk funktion og stil. 
"Den nye produktserie fra Tork var perfekt til os, både pga. dens funktionalitet og dens elegante fremtræden. Samarbejdet med Tork har fungeret rigtig godt. De har været proaktive og har givet os gode forslag til, hvad der kunne passe til vores rum og omgivelser.  Produkterne imødekommer vores behov, de fungerer godt og er af høj kvalitet," slutter Mönkkönen. 
 
 
Hvis du ønsker mere inspiration, kan du besøge vores Tork Image Design showroom her

Link specielt for arkitekter: 
Du kan få Tork Image Design dispensere som BIM Objekter, som gør det nemt at arbejde med dispenserne og visualisere dine tegninger til hygiejneområder i 3D modeller.

Indretningen i Tampere skulle reflektere alt det positive folk forbinder med Lapland.

Janne Mönkkönen

Manager på Lapland Hotel Tampere