Riitta Hynninen, Chief Operating Officer HopLop

Klar til travlhed til enhver tid

Beskidte og overfyldte toiletter er det største problem for gæster på steder med megen trafik. Tork PeakServe® dispensere med håndklædeark er designet til selv de travleste toiletter og giver en problemfri oplevelse. Dette lader dine besøgende have tid til at opleve dit sted til fulde og det reducerer rengøringspersonalets frustrationer. Læs om, hvordan Tork PeakServe får håndklædeark til at holde længere - selv med op til tusind besøgende om dagen – i den travle HopLop aktivitetspark.


Tork PeakServe dispensere til håndklædeark i brug i de travle HopLop indendørs aktivitetsparker

Så mange som 1,6 millioner kunder besøger Finlands HopLop adventure-park om året og hver dag kommer der cirka 200 kunder på hver af parkens 22 lokationer. På de travleste dage, som fx weekender, kommer der tusind gæster om dagen til hver dag.
 
Mellem 2017 og 2018 blev alle HopLop parker renoveret. Tork PeakServe® dispensere til håndklædeark – designet specielt til steder med et stort antal besøgende – blev installeret på hver lokation under fornyelsen. “Udover en sjov dag med masser af leg forventer vores kunder, at HopLop-lokationerne er pæne og behagelige. Toiletterne skal være rene og veludstyret med pusleplads, sæbe og håndklædeark,” forklarer Riitta Hynninen, der er HopLops Chief Operating Officer.
 
Rengøringspersonalets tid spares med Tork PeakServe® hos Raisio HopLop park
 
I 2018 åbnede HopLop sin største park endnu i Finland. Parken, som er beliggende i Raisio, har 4200 kvadratmeter fyldt med spændende og sjove baner, rutsjebaner og trampoliner med jungletema, og der er også en stor labyrint. Parken har haft masser af besøgende siden åbningen, særligt i weekenderne, når de byder gæster velkommen fra morgen til lukketid. “Med Tork PeakServe® skal du ikke bekymre dig om, om dispenserfunktionen løber tør for håndklædeark. Ved at opfylde dem om morgenen er vi sikre på, at der er nok til hele dagen, selv på de travleste dage,” siger Kaisa Niemi, der er Park Manager i Raisio HopLop.
 
”De Tork PeakServe® dispensere, som vi bruger, løber ikke pludseligt tør for papir, og derudover ser dispenserne smarte ud. Vores rengøringspersonale synes også, at dispenserne er lette at genopfylde.” Tork PeakServe® dispensere til håndklædeark er designet til HopLop-boy-drying-hands_square.jpgtravle toiletter, hvor det forventes, at kunderne har en god oplevelse. Dispenseren kan indeholde mere end 2000 håndklædeark og genopfyldning klares hurtigt med komprimerede refill-pakker. Da dispenseren kun giver ét håndklædeark ad gangen, holder de længere og lander heller ikke på gulvet. Tork PeakServe® sikrer, at personalet kan fokusere på rengøring frem for opfyldning af dispensere. Niemi har bemærket, at Tork PeakServe® forkorter den tid, der kræves til at rengøre toiletterne. “Uden Tork PeakServe® skulle vi genopfylde almindelige dispensere til håndklædeark hele tiden på travle dage, når personalet allerede har rigtig travlt. Toiletternes servicestandard er på et højt niveau, fordi vi ikke løber tør for håndklædeark.”

Med Tork PeakServe skal du ikke bekymre dig om, at dispenserne løber tør for håndklædeark. At genopfylde dispenserne om morgenen er nok til at sikre, at der er nok håndklædeark til hele dagen, selv på de travleste dage.

Kaisa Niemi

Park Manager, Raisio HopLop

Prøv Tork PeakServe® gratis

Oplev, hvordan vores nytænkning af dispenserfunktionen af håndklædeark kan hjælpe med at forbedre dine gæsters brugeroplevelse på toilettet.

Ring til os på:

+45 48 16 82 44

Gratis prøveperiode

Skriv dig op til en gratis prøveperiode på Tork PeakServe®

Kontakt os for at anmode om en gratis prøveperiode og høre, hvordan Tork PeakServe® kan forbedre brugeroplevelsen på travle toiletter.

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld telefonnummer
Venligst vælg din arbejdsbranche.
Venligst vælg din jobrolle.
Venligst udfyld Firmanavn
Indtast din adresse
Indtast dit postnummer
Indtast by
I denne formular beder vi om dine kontaktoplysninger, så vi kan besvare din forespørgsel via e-mail. Se vores  Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Venligst bekræft at du har læst informationerne om fortrolighedspolitik om privatlivets fred og vilkår for brug.
Venligst udfyld reCAPTCHA