Dining.tif

Verden på den anden side af glasvæggen

Få andre miljøer har så strenge hygiejnekrav som et køkken i en eksklusiv restaurant. SCA er stolt af at levere udvalget af hygiejneløsninger i Tork Elevation til et af verdens mest fremtrædende køkkener – Restaurant Geranium i København.

Geranium er et af Danmarks mest eksklusive spisesteder og har været en Tork forretningspartner siden 2010. Chefkok og medgrundlægger Rasmus Kofoed har deltaget i det prestigefyldte Bocuse d'Or verdensmesterskab i madlavning tre gange og vandt den eftertragtede guldmedalje i 2011. Derudover blev hans partner Søren Ledet udnævnt til bedste tjener i Europa ved prisuddelingen Coupe Baptiste i 2012.


Usvækkelig tillid og godt værktøj

Med sin beliggenhed på 8. sal i Parken blander Geranium kulinarisk alsidighed med en betagende udsigt over byen. Restaurantens gæster kan også nyde det utrolige interiør: En af restaurantens mest bemærkelsesværdige detaljer er en kæmpe glasvæg, som adskiller restauranten fra køkkenområdet - en ting, som kræver de højeste standarder for hygiejne i en restaurant og vidner om en usvækkelig tillid til madens tilberedelse. 

"Vores højeste prioritet er, at vores gæster er tilfredse og nyder at være her - og her er forventningerne til en eksklusiv restaurant meget større. Det er vores job at sørge for, at vi har et godt og veluddannet personale, som virkelig tager gæsternes hygiejne alvorligt, og sikrer, at de har de rigtige redskaber og omgivelser til at gøre dette", forklarer partner Søren Ledet.


Grænsen for transparent hygiejne 

På de fleste restauranter har kunderne ikke de store muligheder for at vurdere håndteringen af maden - men Geraniums glasvæg giver gæsterne fuldt indblik i, hvad der sker i køkkenet. 

"Glasvæggen gør det muligt for gæsterne at se verden med kokkens øjne. Og vores gæster ser selvfølgelig, at vi arbejder systematisk med madtilberedning og har et køkken med høj hygiejnestandard. Alle detaljer i køkkenet er designet til at gøre det muligt at opfylde høje forventninger både med hensyn til hygiejne og kvalitet."


Der er ikke plads til fejl 

Geraniums køkken er udstyret med produkter fra Tork Elevation-serien

"Der er ikke plads til fejl på en eksklusiv restaurant. Vores designere var ansvarlige for at vælge hygiejnefaciliteterne - og det er derfor særlig vigtigt at hyre designere, som ikke blot forstår det grundlæggende arbejde i et køkken, men også de mere detaljerede ting som hygiejnerutiner. Designerne tog alle disse faktorer i betragtning, da de designede køkkenet, valget af leverandør og placeringen af hygiejnefaciliteterne."

Glasvæggen lader vores kunder se verden med kokkens øjne. Og vores gæster ser selvfølgelig, at vi arbejder systematisk med madtilberedning og har et har et køkken med høj hygiejnestandard. Alle detaljer i køkkenet er designet til at gøre det muligt at opfylde høje forventninger både med hensyn til hygiejne og kvalitet."

Søren Ledet

Bedste tjener 2012