Vi tager dit papir tilbage med Tork PaperCircle

Tork PaperCircle™ er den første genbrugsservice i verden for genbrug af papirhåndklæder. Vi hjælper din virksomhed med at slutte ringen ved at genbruge dine brugte håndklædeark lokalt til nye papirhåndklæder. I øjeblikket kører Tork PaperCircle forsøgsordninger med stor succes i Tyskland og Holland.

TOL_PaperCircle1_445x314.jpg  

Lad os slutte ringen i fællesskab
Vi skifter til en cirkulær økonomi i hele verden. Incitamenter er både øget forbrugerbevidsthed og regeringsinitiativer som EU’s pakke om cirkulær økonomi. Virksomheder slutter ringen for alle dele af deres forretning. Globalt, lokalt, på kontoret, selv på toiletterne. Hos Tork bidrager vi ved at slutte ringen for professionel hygiejne.
Derfor har vi skabt Tork PaperCircle – den første genbrugsservice i verden for genbrug af papirhåndklæder. Tork PaperCircle er en samlet løsning, der reducerer dit affald og dit CO2-aftryk med 40%. Dermed sender du et vigtigt budskab til både medarbejdere og gæster.
 
TOL_PaperCircle2_445x314.jpg  
 
Hvad får du ud af det?
Tork PaperCircle reducerer dit affald og hjælper dig med at opfylde dine mål for bæredygtighed ved at reducere CO2-aftrykket for håndklædeark med 40%. Med Tork PaperCircle sender du et vigtigt budskab om bæredygtighed til dine medarbejdere og gæster.
 

recycle.jpg Træd ind i den cirkulære økonomi
sikrer, at dine brugte håndklædeark bliver til nye genbrugsprodukter og ikke til affald
 
globe.jpg Nå dine affalds- og CO2-mål
om at blive en mere bæredygtig og cirkulær virksomhed
 
graph.jpg Vis din forpligtelse
til bæredygtighed ved at skaffe statistikker og feedback, som kan bruges i kommunikationsmateriale
 
eye.jpg Henled opmærksomheden
på dine bæredygtighedsinitiativer gennem effektiv kommunikation på toiletterne, baseret på nudging og adfærdsstudier
 

Sådan fungerer Tork PaperCircle
Sådan fungerer ordningen i praksis. Vores dedikerede medarbejdere støtter dig under opsætning, implementering og brug for at sikre, at din overgang til en cirkulær økonomi kommer til at foregå glat og effektivt.
 
  1. Dine gæster og medarbejdere bruger toiletterne som sædvanligt, men smider deres papirhåndklæder i en særskilt affaldsspand, når de har tørret hænder – skilte på toilettet gør dette nemt og intuitivt.
  2. Rengøringspersonalet tømmer affaldsspandene som de plejer, men holder håndklædearkene adskilte på vognen – vi tilbyder træning og vejledning for at gøre denne tilpasning lettere
  3. Vores genbrugspartnere henter håndklædearkene og bringer dem til den lokale Essity fabrik
  4. Essity fabrikken genbruger papirhåndklæderne til nye papirprodukter
  5. Dine brugte papirhåndklæder sendes tilbage i produktkredsløbet som nye papirhåndklæder
 
”Ved at genbruge kan vi reducere vores CO2-aftryk, og de bygninger, som er med i ordningen, genererer cirka 20% mindre affald. Tork PaperCircle gør os til en genbrugspioner blandt tyske virksomheder,” siger Dirk Middelmann, Corporate Real Estate Management, Commerzbank.
 
 
*Resultater af en livscyklusanalyse (LCA) udført af Essity Tork og bekræftet af IVL, Svenska Miljöinstitut AB i 2017, hvor de eliminerede processer er blevet medregnet.

Mindst 40% mindre CO2-aftryk sammenlignet med eksisterende løsninger vedrørende affaldshåndtering

“Bygningerne genererer ca. 20% mindre affald”