EasyCube_connected-cleaning.jpg
Generelt

Essity har vundet to prestigefyldte priser

17/11/2018

Vinderne af 2018 European Cleaning Awards er nu blevet offentliggjort — og Essity har vundet to prestigefyldte priser for ‘Best Practice-Sustainability’ og ‘Technological Innovation of the Year’

Den professionelle rengøringsindustri beskæftiger millioner af mennesker i hele Europa og spiller en stor rolle for alle mennesker på arbejde i forhold til hygiejne, trivsel, image og medarbejdertilfredshed. Priserne har til formål at anerkende og belønne en høj standard på alle områder og på alle niveauer når det kommer til medarbejderpolitik, kunderelationer, bæredygtighed, innovation og branchens standarder generelt. 
 
Essitys engagement og aktiviteter for at fremme trivsel, en ’mere for mindre’ tilgang og cirkulær økonomi blev af juryen fremhævet som bedst i kategorien. Og Tork EasyCube blev valgt som vinder, fordi denne nye IoT platform med sin kundeindsigt og dokumenterede værdi for kunderne gør Tork EasyCube til ’en innovation, der bare bliver ved med at innovere’. 
 
“Disse to priser viser, hvordan vores bæredygtige arbejde med Tork varemærket gør det muligt for kunderne at nå deres egne mål for cirkulær økonomi, minimering af spild og trivsel for både deres personale og deres kunder. Vores ambition om at være førende med IoT redskaber inden for professionel hygiejne er kun noget værd, hvis vi kan blive ved med at demonstrere kundeværdi, kundesucces og fortsat forbedre vores løsninger,” siger Don Lewis, President for Professional Hygiene i Essity.
 
Tork PaperCircle, som er tilgængelig i en række af de europæiske lande, gør det muligt for kunderne at mindske deres miljøpåvirkning og træde ind i en cirkulær økonomi med lokal indsamling og genanvendelse af deres brugte papirhåndklæder i nye papirprodukter. Dermed kan de nedbringe deres CO2 aftryk med 40 procent sammenlignet med eksisterende affaldshåndteringsordninger*.
 
Til forskel fra andre løsninger, som endnu er i deres beta-version, har Tork EasyCube i øjeblikket mere end 100 kunder – alle på steder med mange brugere, fra forlystelsesparker og storcentre til lufthavne og kontorbygninger. Ved hjælp af aggregerede data og læring fra disse kunder kan Essity tydeligt påvise resultater, som f.eks. besparelser i form af 24% færre rengøringsrunder og 20% mindre tidsforbrug, samtidig med at rengøringskvaliteten og medarbejdertilfredsheden er gået op.
 
Om European Cleaning og Hygiene Award 2018 
Som den eneste publikation for rengøringsindustrien, der dækker hele Europa, er det European Cleaning Journals (ECJ) hovedformål med European Cleaning & Hygiene Awards at fremme de højeste professionelle standarder gennem anerkendelse og belønning af branchens enestående arbejde. 
 
* Resultaterne af en livscyklusanalyse (LCA) i 2017, verificeret af IVL, Swedish Environmental Research Institute Ltd, hvor de sparede processer er medtaget i beregningerne. 
 
 
For yderligere information, venligst kontakt 
 
Milla Krook, +46 703 470409, milla.krook@essity.com 

Pressemateriale


Tilbage
Udskriv Download