Wedding_original.jpg
Servering

Dæk bordet til romantisk bryllupsfest

16/08/2018

Det er sommer, og der er romantik i luften. Bryllupsfesten er et minde for livet, og alt skal selvfølgelig være perfekt, lige fra farverne i blomsterdekorationerne til kvaliteten af servietterne. Her får du inspiration til at skabe den særlige romantiske stemning omkring festbordet.

At dække bordet til bryllupsmiddagen er en opgave, der virkelig giver mulighed for at udfolde sin kreativitet. Men pas på –  det kan let komme til at se for overlæsset ud. Vi lægger derfor helt enkelt ud med en hvid Tork Airlaid dug og hvide tallerkener, som lader de fine, underspillede, kreative detaljer træde frem.
 
Raffinerede blomsterarrangementer
Blomster er alfa omega ved et bryllup. For at opnå den rette balance mellem et festligt og et elegant look har vi valgt borddekorationer med klassiske, hvide roser blandet med trendy, pink nelliker. Buketterne får desuden et stænk af hvide brudeslør, som også fint kan bruges til at dekorere vinglassene - de skal bare bindes fast med et lille stykke snor.
 
Bordkort med rosenblade
Når du laver borddekorationerne, får du sikkert en masse rosenblade i overskud fra afklip. Dem kan du udnytte til at skabe personlige, romantiske bordkort.
 
Tork LinStyle® – som stofservietter, men uden besvær
Selv den mindste lille detalje bidrager til det store billede, også servietterne. Tork LinStyle® Middagsservietter er det helt perfekte valg, især hvis du beslutter dig for at kaste dig ud i servietfoldningens fine kunst. Her kan du se, hvordan du laver de elegante ballerina- og smokingfigurer.
 wedding_square.jpg
Videoguide til Smokingjakken og Ballerinaen
I denne borddækning har vi valgt at give gæsterne en servietfigur hver til bordherre og dame. Smokingfoldningen af en kakaofarvet Tork LinStyle® middagsserviet og ballerinafoldningen af en champagnefarvet Tork LinStyle® middagsserviet er en ekstra lille raffineret detalje, der bidrager til bryllupsstemningen. Skulle du få lyst til at prøve dem selv, kan du bare følge trinene i vores YouTube guide. Det er ikke så svært! 
 
 
Vil du lære flere slags servietfoldninger?
På vores YouTube-kanal finder du masser af nye, inspirerende trin-for-trin guides til foldninger med Tork LinStyle® servietter. Tjek dem ud!
 
Tork produkter brugt i borddækningen:
Tork LinStyle® Middagsserviet Kakao, ¼ fold: Art.nr. 478727
Tork LinStyle® Middagsserviet Champagne, ¼ fold: Art.nr. 478712
Tork Airlaid Dug Hvid, Art. 474581
 
Download Tork LinStyle® brochuren, hvis du vil have et overblik over farver og muligheder.

Pressemateriale


Tilbage
Udskriv Download