Star-_original.jpg
Servering

Efterårsmiddag med Tork LinStyle®

02/10/2018

Efteråret byder på rige muligheder for at udfolde dine kreative evner. Det er også en øjenåbner for en fantastisk palet af farver og materialer, som kan bruges til at skabe virkelig smukke middagsoplevelser.

Når du vil dække bordet med efterår, skal du være åben overfor nytænkning og kontraster. Så vær ikke bange for at bryde stilen – klassiske, formelle træk i kombination med vilde, utraditionelle detaljer er en spændende måde at skabe mindeværdige gæsteoplevelser.
 
Til dette bord satte vi først hvide tallerkener med blå blomsterdetaljer på en matchende blå Tork Airlaid dug i kombination med messingbestik og et sæt elegante krystalglas. 
 
Gør det gerne lidt vildt
Hvis vi vælger et klassisk snit med glassene, tallerkenerne og bestikket, er det med blomsterarrangementet, at vi går uden for rammerne. Klematis og stjerneskærm blandet med anemoner og nelliker skaber en farveeksplosion af vild natur. For at skabe balance i tingene er blomsterne arrangeret i en pæn, hvid vase i selskab med transparente glaslysestager.Star-mail-artimg.jpg
 
Tork LinStyle® – Ægte følelse af tekstil uden al besværet
Uanset hvor stramt eller vildt, så er det vigtigt at vælge den rette serviet. Tork LinStyle® middagsservietter ser ud og føles som rigtige stofservietter og er perfekte til efterårsbordet. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i servietfoldningens fine kunst, så prøv med stjernefoldningen, som vil bibringe det ekstra touch, der gør lykke hos dine gæster.
 
Lær at folde stjernen
Det kræver fingernemhed at folde en stjerne, men er det hele værd. Prøv det med Tork LinStyle® Midnatsblå middagsserviet og imponer dine gæster. Det er ikke så svært, som man kunne tro, følg blot vores step-by-step videoguide.

Er du på udkig efter flere servietfoldninger? 
På Tork YouTube-kanalen finder du masser af nye, inspirerende step-by-step videoer, der lærer dig at folde med Tork LinStyle® servietter. Tjek den ud!
 
Tork produkter brugt i borddækningen:
Tork Premium LinStyle® Midnight Blue Middagsserviet, 1/4 fold: Art. nr. 478856 
Tork Premium Airlaid Dug MIdnight Blue: Art.nr. 474590 
 
Download Tork LinStyle® brochuren, hvis du vil have et overblik over farver og muligheder.

Pressemateriale


Tilbage
Udskriv Download