midsummer_original.jpg
Servering

Dæk et mindeværdigt midsommerbord

19/06/2018

At dække bordet til den klassiske midsommerfest er sjovt og inspirerende, for der er bare så mange spændende materialer at vælge mellem: Blomster i et væld af farver, masser af grønt, træ og glas. Her får du ideer til at skabe sommerens festlige højdepunkt.

Sommerens middagsselskaber er ofte store med mange gæster – for jo flere mennesker, jo sjovere bliver festen. Derfor kan det være smart at droppe dugen og benytte enkle træstole, der kan flyttes rundt som festen udvikler sig. Vores klapbord og stole er i mørkt træ og skaber det rustikke fundament for stemningen ved middagen. Hvide tallerkener og firkantede, mønstrede glas giver flot kontrast.

Pynt med blomster
Blomster hører midsommeren til, og selvfølgelig også ved middagsbordet. Vi har valgt en vild blomsterengsvase som borddekoration. Små buketter af friske tusindfryd på ryglænet af hver stol fuldender tableauet.

Kreative bordkort
Bind dem om et dansk surdejsbrød og gør maden selv til en del af bordpynten. midsummer_square.jpg

Tekstilfølelse - uden besvær
Også små detaljer som servietterne skal bidrage til det overordnede indtryk. Tork LinStyle® Middagsservietter er fantastiske, hvis du har lyst til at kaste dig ud i servietfoldningens kunst. De ser ud og føles som ægte stofservietter, men er faktisk engangsprodukter, så du slipper for al besværet med at sortere, vaske og stryge.

Sådan folder du servietter til blade
Til denne borddækning har vi valgt at folde isblå servietter til blade og på den måde sætte ekstra tryk på farverne. Vi ved godt, at foldningen kan se lidt avanceret ud, men den er faktisk ret ligetil – bare følg instruktionsvideoen

Vil du gerne se flere spændende servietfoldninger?
På Tork Youtube kanalen finder du masser af nye, inspirerende step-by-step videoer, hvor du kan lære at folde med Tork LinStyle® servietter. Tjek dem ud!

Tork produckter brugt i borddækningen:
• Tork LinStyle® Isblå Middagsserviet, 1/4 fold: Art. 478880

Pressemateriale


Tilbage
Udskriv Download