spring table_original.jpg
Servering

Nyd forårets borddækning i fuldt flor

02/03/2018

Har den kolde, grå vinter ikke bare varet alt for længe? Så når foråret endelig kommer, hungrer vi efter farver, blomster, blade – alt det nye liv, der pibler op af jorden. Det er som at blive født på ny. Her viser vi, hvordan du kan skrue max op for forårsfornemmelserne, når du serverer middag for dine gæster.

Til borddækningen har vi valgt en farvepalet af livlige pasteller, som vi har kombineret med forskelligt grønt på en baggrund af hvide duge, skåle og tallerkener. Foråret er blomsternes årstid, og vi sætter fuldt flor på med ranunkler og kirsebærgrene i gamle syltetøjsglas. Blomsterknopperne fra kirsebærkviste er også perfekte dekorationer direkte på den hvide dug. 

Stofservietter uden alt besværet  spring table.jpg
Når du skal skabe forårsstemning ved bordet, må du også have styr på de små detaljer. Her giver Tork LinStyle Middagsservietter dig en hjælpende hånd. LinStyle servietter og duge ser ud og føles som stof men er engangsprodukter, så du slipper for alt besværet med at sortere, vaske og stryge.

I dette eksempel har vi brugt to servietter til hver gæst: En stor serviet til at lægge i skødet og en lidt mindre serviet, foldet til en fin bestikpose. 

Tork produkter brugt i borddækningen:
• Tork LinStyle® Hvid XL Middagsserviet, 1/4 fold, Art.nr. 478883 
• Tork LinStyle® Pistacie Middagsserviet, 1/4 fold: Art.nr. 478876 
• Tork Airlaid Hvid Dug på rulle, Art.nr. 474581 

Download Tork LinStyle brochure her


Tilbage
Udskriv Download