Tork_EquippedToTmprove_alt image selection_5_Original.jpg
Generelt

Maskinoperatører mener: Forebyggende vedligeholdelse reducerer nedbrud på maskiner og tabt produktionstid

10/03/2021

Tork, en global sundheds- og hygiejnevirksomhed ejet af Essity, lancerer en ny guide med udgangspunkt i ”kaizen”, der sigter efter at hjælpe virksomheder med at implementere en kultur med kontinuerlig forbedring. Kaizen er den japanske ledelsesteori, der går ind for, at alle medarbejdere er involveret i, at virksomheden bliver forbedret. Den nye guide giver vigtig læring for industrier, der ønsker at øge produktiviteten og understøttes af en ny undersøgelse blandt maskinoperatører.  
 
En ny undersøgelse, foretaget af Tork, viser, at 89% af maskinoperatørerne tror på, at ”det er vigtigt at fortsætte forbedringen af vores forebyggende vedligeholdelsesrutiner i min virksomhed,” og 87% er enige om, at ”forebyggende vedligeholdelse reducerer nedbrud på maskiner og tabt produktionstid”.* Derfor har Tork udviklet en produktivitetsguide med fem trin, der tager udgangspunkt i ”kaizen”, for at skabe en bæredygtig konkurrencedygtig fordel. 
Equipped to Improve™ - En guide til at forbedre produktiviteten er tilgængelig til download her og indeholder fem konkrete tips til, hvordan man let kan implementere en kontinuerlig forbedringskultur for at skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel.
 
I udviklingen af den nye guide har Tork arbejdet med en ekspert inden for kaizen, Jonas Svanäng. Jonas lærte og studerede kaizen på nærmeste hold i forbedring af Toyotas fabrikker og har anvendt samme læring i mere end 100 organisationer verden over. I dag bliver Jonas med jævne mellemrum inviteret til at dele sine tanker om kaizen og operationel ekspertise til internationale konferencer. 
 
“Målet med kaizen er at etablere en kultur med kontinuerlig forbedring ved at ændre adfærd. Når din virksomhed påtager sig en kaizen-tankegang, hvor medarbejdere får mulighed for at påvirke deres arbejdsplads, vil det føre til mere motiverede medarbejdere,” siger Jonas Svanäng, kaizen-ekspert. 
 
Maskinoperatører arbejder typisk tættest på de områder, hvor der opstår problemer eller unødvendige udfordringer (på kaizen-sprog: Muda, der betyder virksomheds-/processpild). De spiller derfor en integreret rolle i at forebygge og forbedre produktiviteten i virksomheden. 
 
“Vi vil gerne hjælpe virksomheder med at forbedre forebyggende vedligeholdelsesrutiner – især dem der bevæger sig i retning af autonom vedligeholdelse – ved at bidrage med smarte og innovative produkter, der kan forbedre effektiviteten og reducere spild. Vi ved, at små ændringer som led i løbende forbedringsinitiativer kan have betydelig indflydelse på kvalitet, omkostninger og levering,” siger Jenny Turner, marketingdirektør for Industry i Essity’s professional hygiene business. 
 
Tork tilbyder en bred samling af professionelle aftørrings- og rengøringsprodukter, som en del af Tork Performance® system, for at hjælpe med at optimere autonome rutiner i industrielle miljøer. Systemet indeholder både en række aftørrings-/rengøringsklude og dispensere, der er robuste. Derudover tilbyder systemet en række unikke monteringsmuligheder, der gør det muligt at placere dem inden for maskinoperatørens rækkevidde. Hele 89% af maskinoperatørerne er enige om, at ”robuste, professionelle industrielle rengøringsdispensere placeret nøjagtigt, hvor jeg har brug for dem, understøtter effektiv rengøring og forebyggende vedligeholdelse.”*
 
For at lære mere om implementering af en kaizen-måde at arbejde på og få vigtige tips, der hjælper dig med at komme i gang, kan du besøge https://www.tork.dk/udstyrettilatperforme og downloade Equipped to Improve™ - En guide til at forbedre produktiviteten.
 
 
*Kilde: Undersøgelse af Tork med maskinoperatører, udført af Psyma (juli 2019)

Tilbage
Udskriv Download