grey_original.jpg
Servering

Borddækning med grå nuancer går aldrig af mode

29/10/2018

Vi bliver aldrig trætte af grå. Det er en alsidig og neutral farve, der er perfekt som bundfarve i borddækningen og passer ind i alle stilarter fra elegant og romantisk til rustikt eller råt look. Vi har ladet vores stylister folde sig ud med forskellige nuancer af grå. Her er resultatet.

Den lysegrå Tork LinStyle dug har en dæmpende effekt på friske farver og er en fremragende følgesvend til den traditionelle hvide. Porcelænet vi har valgt, bidrager med flere grå nuancer og forskellige teksturer, der giver middagsgæsterne en oplevelse af luksus og kvalitet. 
 
Noget gråt og noget pink
Når du arbejder med gråt, er det de andre farver, du blander ind i mixet, der sætter stilen. Derfor har vi valgt en af dette års mest populære trendfarver, støvet pink, i blomsterarrangementerne. Pink sammen med grå giver et romantisk udtryk med et strejf af elegance. Vi har brugt mindre vaser med forskellige lyserøde blomster, som kan sættes sammen i grupper. Vær ikke bange for at blande forskellige vaser og blomster.  grey_theme.jpg
 
Tork LinStyle® – ægte tekstil look n'feel uden al besværet
På hver tallerken har vi placeret en grå Tork LinStyle 1/8 foldet middagsserviet sammen med et græsstrå og bestik. Til højre har vi også en sort Tork LinStyle 1/8 foldet middagsserviet som kontrast til de fine, lyserøde og grå farver. Servietterne ser ud og føles som rigtige stofservietter og er perfekte til den elegante middag. Og så slipper du for al besværet med vask og strygning.  
 
Kom i gang med grå
Vi håber, du har fået nogle gode tips til, hvordan du kan opdatere din borddækning til de nyeste trends. Følg linket herunder, hvis du vil se hele udvalget af Tork LinStyle® produkter. 
 
Tork produkter brugt i borddækningen:
 
Tork LinStyle® Grå Middagsserviet, 1/8 fold: Art.nr. 478168 
Tork LinStyle® Sort Micdagsserviet, 1/8 fold: Art.nr. 478151 
Nyhed*! Tork LinStyle® Grå Dug på rulle, Art.nr. 474582 (se Tork duge her)
 
*Tilgængeligt fra januar 2019
 
Download Tork LinStyle® brochuren, hvis du vil have et overblik over farver og muligheder

Pressemateriale


Tilbage
Udskriv Download