Linstyle lifestyle portr. 15647.jpg

Vores kunder

Vi har tilfredse kunder over hele verden. Her er et lille udpluk af disse.

Tork EasyCube® sikrer rengøring af højere kvalitet og øger kundetilfredsheden og personalets motivation


Rengøringsvirksomheden La Providence har indført Tork EasyCube® facility management softwaren hos Uber i Paris, og resultaterne er imponerende.

Læs mere her

Spred MODness - Forretning med samfundsengagement


Tork har været en vigtig partner for MOD og har hjulpet virksomheden med alt fra de helt små detaljer til innovative løsninger, der bakker op om MOD's specifikke forretningsbehov.

Læs mere her

Tork EasyCube har ændret rigtig meget


Tork EasyCube™ har ikke blot gjort rengøringsarbejde sjovere. Brugertilfredsheden med toiletterne i Furuvik zoo og forlystelsespark er større end nogensinde før. "Jeg bruger nu mindre tid på at kontrollere rengøringen, men har alligevel mere styr på situationen", siger chef for Park Support Kajsa-Lotta Halvarsson.

Læs mere her

En test, som alle gerne vil være med i


Barnlige drengestreger giver anledning til et længere testforløb. Elever, lærere, administratorer og pedeller er klar til at prøve noget nyt. Test bestået med glans: Folkeskolen i Wiehl og uddannelsescentret i Bielstein har forsynet deres skoletoiletter med Tork SmartOne® toiletpapirsystemer.

Læs mere her

Billund Airport: Klar til de mange gæster


Kirsten Pårup har travlt. I alle ferieperioder bliver Billund Airport, Danmarks næststørste lufthavn, oversvømmet af passagerer. Kirsten har 12 års erfaring med at styre rengøringspersonalet i lufthavnen, og hun ved, at der kun er én måde at håndtere de mange gæster på: planlægning.

Læs mere her

Laplands mystik møder byens puls


På Hotel Tampere i Lapland kan du opleve Laplands mystik midt i byen.

Læs mere her