God hygiejne er godt for forretningen

Hand hygiene.tif

Tork og hygiejne

Folk ønsker at vide, at de bor, spiser eller arbejder i et sikkert og rent miljø. Og virksomheder ønsker at sikre sig, at de har gjort alt, hvad de kan for at reducere mængden af fravær. Men god hygiejne er et fælles ansvar, som afhænger af, at kolleger og kunder har fokus på effektiv håndvask. 

Vi rådgiver meget gerne omkring dette. Vi kan tilbyde at sammensætte den bedste kombination af vores produkter for at gøre håndhygiejne lettere for alle på din arbejdsplads. Så sikrer du, at dine gæster føler sig mere trygge, dine kolleger nyder godt af rene toiletter, og du forhindrer krydskontaminering i kritiske miljøer.

Forbedring af daglig hygiejne

Et rent og funktionelt toilet giver et godt indtryk af din virksomhed og forsikrer alle om, at de gældende hygiejnekrav overholdes. 

Tork sæbe, håndklædeark og dispensere er ideel til grundig håndvask, da produkterne er skånsomme mod huden. Samtidig reducerer de mængden af affald og sikrer nem vedligeholdelse. Gennem vores erfaring fra interviews og fokusgrupper i børnehaver er vi blevet inspireret til at udvikle Ellas håndvaskeskole – består f.eks. af en app til børn, som opmuntrer til regelmæssige håndvaskerutiner. Materialet er blevet gennemgået af Afdelingen for smitsomme sygdomme (Västra Götaland, Sverige)

Spørg os, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre bedre vaner på dine toiletter, så du kan fokusere på resten af din forretning.

Opfyldelse af hygiejnekritiske standarder

Hvis du arbejder inden for sundhedssektoren, fødevareproduktion eller hotel- og restaurationsbranchen, skal dine kolleger opfylde strengere standarder for håndhygiejne. 
 
Travle mennesker ved, at regelmæssig håndvask er vigtigt, men det er let at glemme det. Vi har gennem undersøgelser erfaret, hvordan folk agerer på hygiejnekritiske arbejdspladser. Så vi kan hjælpe dig med at anbringe dispensere på de mest synlige steder og sikre, at det er enkelt at få tilgang til disse i løbet af dagen. 

1 ud af 2

ønsker at deres arbejdsgiver vil prioritere toiletterne højere (Hygiene Matters, SCA Consumer Study 2014)


Udskriv Download