FactoryWalk_original.jpg

Tork Workflow™

Prioriter effektivitet og nå dine mål

I industrielle miljøer som produktionsvirksomheder mener 9 ud af 10 medarbejdere, at kvalitetsværktøjer som aftørring og rengøringsprodukter booster produktiviteten og endda også arbejdsglæden1 på jobbet. I virksomheder, hvor man stadig bruger afrevne klude, kan kemiske rester i kludene og upraktisk opbevaring være årsag til afbrydelser og mindre effektiv drift – og endda påvirke medarbejdernes motivation negativt. 
 
Lad os vise dig, hvorfor et skift til Tork kan hjælpe dig med at nå dine mål og skabe en mere sikker og effektiv arbejdsplads.  Tork Workflow fokuserer på fire vigtige områder:
• Produktivitet
• Affald og Spild
• Medarbejder- og kundetilfredshed
• Miljø, sundhed og sikkerhed
 
 Tork Workflow hjælper med at sikre en effektiv arbejdsplads – på linje med Lean og 5S principper.
 
Find ud af hvor der skal optimeres: produktion
Tork Workflow er en gratis service, der giver dig mulighed for at få din arbejdsplads tjekket i forhold til vedligeholdelse og effektivitet. Sessionen, der varer en time, giver et dybdegående indblik i din facilitets drift og tilbyder anbefalinger baseret på 5S-principperne om at nå dine mål, booste effektiviteten på arbejdspladsen og nedbringe omkostninger. Workflow-rapporten inkluderer også en gratis testperiode på de Tork-produkter, der passer bedst til dine specifikke behov.
 
The Tork Manufacturing Employee Well-Being Survey, oktober 2018.  

Udskriv Download