Små detaljer, store gevinster

Industriel rengøring, der kan ligge store muligheder gemt i de små detaljer.

 
Når du vil skabe effektiviseringer, tæller hvert sekund, uanset hvor det hentes henne. Du kan installere den seneste teknologi og det perfekte fabriksdesign. Du kan optimere produktionslinjer og uddanne dine medarbejdere med de bedste kompetencer. Men når man har fokus på den store helhed, er det let at overse de små, men vigtige detaljer som rengøring og vedligeholdelse. Derfor hører afrevne klude fortiden til. Det er på tide at bryde med vanetænkning og de gamle klude. Det er på tide at komme ned i detaljerne.
 
GetDetailed_Bestx2_TOL_700x500_2.jpg


Få bedre auditerings-score

Som leverandør til andre industrier kan kunders bedømmelser betyde knald eller fald for din virksomhed. Tork aftørringsklude til industri leveret i moderne og praktiske dispensere, hjælper dig med at forbedre kvaliteten. Det holder orden på arbejdspladsen i overensstemmelse med 5S-programmet og giver et mere professionelt indtryk, hvilket fører til bedre kundebedømmelser. En ren produktionshal øger også moralen blandt ledere og medarbejdere og motiverer dem til at arbejde og præstere bedre. 
Læs hele artiklen

Get-detailed-lift-off-rectangle.jpg


Få fly tilbage i luften hurtigere

Vedligeholdelse af fly handler om at minimere uproduktiv tid – uden nogensinde at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Det tekniske personale har avancerede værktøjer og mange års oplæring i at vedligeholde udstyr i milliardklassen og opretholde sikkerheden for mange tusinde mennesker. Men mange inden for branchen bruger stadig klude, selvom der findes moderne værktøjer til aftørring og rengøring. Resultatet er, at de er for længe om at udføre opgaverne og taber tid.
 

Bedre performance starter med dine medarbejdere

Det er ikke altid så let at få effektiviseringer af driften til at holde i praksis. Lær, hvordan du kan føre planer ud i livet ved at kigge på dine medarbejderes behov og støtte dem med enkle og fleksible aftørrings- og rengøringsprodukter, der får ændringerne til at holde på den lange bane. 


Rengøring er omsorg

Vedligeholdelse handler ikke kun om at passe på dine maskiner. Det handler også om at passe på dine medarbejdere. Forskning viser, at vedligeholdelsesarbejde er en almindelig kilde til ulykker. Når du har de grundlæggende ting på plads, kan det have en stor indvirkning på den overordnede sikkerhed.

Dokumenterede produktivitetsfordele

I dag anvender de fleste fabrikker i Europa afrevne klude og lejeklude til aftørrings- og rengøringsopgaver.
Uafhængige tests har bevist, at Tork exelCLEAN® rengøringsklude giver et bedre resultat end afrevne klude og lejeklude ved at spare tid, arbejdsindsats og opløsningsmidler brugt på opgaven:
 
  • Op til 35% mindre tid

  • Op til 41% mindre opløsningsmiddel

  • Op til 31% mindre arbejdsindsats

Scroll ned på siden for at bestille din prøve

Bemærk, tilbuddet gælder, så længe lager haves. Levering kan tage op til 30 dage. Én prøve per kunde.


Udskriv Download