Små detaljer, store gevinster

Industriel rengøring tilbyder store muligheder i små detaljer

Du kan installere den seneste teknologi og det perfekte fabriksdesign. Du kan optimere produktionslinjer og uddanne dine medarbejdere med de bedste kompetencer. Men når man har fokus på den store helhed, er det let at overse de små, men vigtige detaljer som rengøring og vedligeholdelse. Når du vil skabe løbende effektiviseringer, tæller hvert sekund, uanset hvor det hentes henne. Derfor hører afrevne klude fortiden til. Det er på tide at bryde med vanen og de gamle klude. Det er på tide at komme ned i detaljerne.

Ind LL CC incl Logo 1_500x700.tif

Bedre performance starter med dine medarbejdere 

Det er ikke altid så let at få effektiviseringer af driften til at holde i praksis. Lær, hvordan du kan føre planer ud i livet ved at kigge på dine medarbejderes behov og støtte dem med enkle og fleksible aftørrings- og rengøringsprodukter, der får ændringerne til at holde på den lange bane. 


 


 
 
TORK SWE 02-16 0168_500x700.tif

Rengøring er omsorg

Vedligeholdelse handler ikke kun om at passe på dine maskiner. Det handler også om at passe på dine medarbejdere. Forskning viser, at vedligeholdelsesarbejde er en almindelig kilde til ulykker. Når du har de grundlæggende ting på plads, kan det have en stor indvirkning på den overordnede sikkerhed.

 TORK SWE 1 0229_500x700.tif

Beviste produktivitetsfordele

I dag anvender de fleste fabrikker i Europa afrevne klude og lejeklude til aftørrings- og rengøringsopgaver. Uafhængige tests har bevist, at Tork exelCLEAN® rengøringsklude giver et bedre resultat end afrevne klude og lejeklude ved at spare tid, arbejdsindsats og opløsningsmidler til den samme opgave:

Op til 35 % mindre tid
Op til 41 % mindre opløsningsmiddel
Op til 31 % mindre arbejdsindsats

Test Tork Rengøringsklude

Nederst på siden kan du bestille en gratis prøve, så du kan teste Tork Rengøringsklude


Udskriv Download