get-detailed-lift-off-original.jpg

Få fly tilbage i luften hurtigere

Et fly på jorden skaber udgifter.
Et fly i luften skaber indtægt.
Et fly, der svigter i luften, skaber en katastrofe.
 
Vedligeholdelse af fly handler om at minimere uproduktiv tid – uden nogensinde at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Det tekniske personale har avancerede værktøjer og mange års oplæring i at vedligeholde udstyr i milliardklassen og opretholde sikkerheden for mange tusinde mennesker. Men mange inden for branchen bruger stadig klude, selvom der findes moderne værktøjer til aftørring og rengøring. Resultatet er, at de er for længe om at udføre opgaverne og taber tid.
 

Skift fra afrevne klude til aftørringsklude til industri

Tork aftørringsklude til industri er den næste generation af rengøringsværktøjer til industrien. De er udviklet i samarbejde med luftfartsbranchen, og de er BMS-certificeret til at opfylde verdens højeste sikkerhedsstandarder. Sammenlignet med afrevne klude gør de rengøring og aftørring nemmere og mere effektiv (bevist i tests udført af Swerea Research Institute).
At have moderne værktøjer til aftørring og rengøring handler også om at få kundernes tillid. Afrevne klude giver en rodet produktionshal og en opfattelse af ikke at være med på den sidste teknologi, hvilket resulterer i dårligere bedømmelser fra kunderne.
 

Øg produktiviteten uden at gå på kompromis med kvalitet eller sikkerhed

Mange vedligeholdelsesopgaver kræver aftørring og rengøring. Det er komplekse opgaver, som teknikerne er nødt til at udføre manuelt. Afrevne kludes dårlige funktionalitet betyder, at teknikere bruger for lang tid og for meget energi på aftørring og rengøring – som kunne bruges på mere værdiskabende opgaver. I sidste ende betyder det en mere effektiv udnyttelse af dit mandskabs tid. Tork aftørringsklude til industri har meget bedre absorberingsevne end afrevne klude, og de er lavtfnuggende og antistatiske. Brug af Tork aftørringsklud til industri betyder op til …
  • 30% mindre tid
  • 20% mindre arbejdsindsats
  • 40% mindre opløsningsmidler
 
Get-detailed-LiftOff_TOL_GD_850x350_2.jpg
 

Få mere ud af dine teknikeres tid

Et grundigt flytjek kræver typisk 50.000 mandetimer. Har du lyst til at spare mange af disse timer? Aftørringsklude til industri fra Tork omfatter et system af dispensere, der nemt kan anbringes ved forskellige arbejdsstationer. Det betyder bedre overholdelse af 5S-programmet og sikrer, at de rigtige værktøjer altid er på det rigtige sted til de rigtige hænder. Slut med at spilde tid på at gå over i den anden side af hangaren for at hente eller kassere klude.
 

Sænk emission af flygtige organiske stoffer og få din ISO-certificering

Vedligeholdelsesarbejde kræver tit brug af opløsningsmidler. Afrevne klude er tykke og kræver unødvendigt store mængder opløsningsmiddel, hvilket udsætter teknikerne for et højt emissionsniveau af flygtige organiske stoffer. Tork aftørringsklude til industri kræver mindre opløsningsmiddel for at udføre opgaven – det hjælper dig med at få din ISO-certificering og giver samtidig et bedre arbejdsmiljø.

Udskriv Download