Tork-bestx2-original.jpg

Få bedre auditerings-score

Som leverandør til andre industrier kan kunders bedømmelser betyde knald eller fald for din virksomhed. Så enkelt er det. Og når dine kunder kommer på besøg, ønsker de at se et moderne, rent og organiseret produktionsmiljø. Men beskidte gamle klude efterladt i bunker giver et rodet og uprofessionelt indtryk, uanset hvor moderne dine faciliteter og maskiner er.

“Hvis der er rodet på fabrikken, giver det også indtryk af, at der fremstilles produkter af en lavere kvalitet, og at virksomheden ikke er så professionel.”
– Leder af kvalitetssikring, Polen

Skift fra klude til Tork aftørringsklude til industri

En af de letteste og hurtigste måder at øge dine chancer for bedre bedømmelser fra dine kunder er at skifte til Tork aftørringsklude til industri – den næste generation af rengøringsværktøjer til industrien. De gør det lettere for dine medarbejdere hurtigt og effektivt at gøre rent og tørre af. Og kombineret med vores moderne dispensere sikrer de et renere arbejdsmiljø og overholdelse af 5S-programmet. Dine faciliteter vil give et professionelt indtryk, og det viser, at du er en partner, der leverer produkter af høj kvalitet. Det er med til at sikre en bedre auditerings-score og hjælper dig med at fastholde og tiltrække kunder.

Opnå bedre kvalitet med et produkt, der virker hver gang

Traditionelle klude består af opskåret gammelt tøj fremstillet af forskellige materialer. Det betyder vekslende kvalitet. Tork aftørringsklude til industri er specifikt designet til hver opgave. Og de har den samme høje kvalitet og funktionalitet hver gang. Aftørring og rengøring bliver hurtigere og lettere, når du ved nøjagtigt, hvad du kan forvente af dine rengøringsværktøjer. Og dine medarbejdere vil være mere tilbøjelige til at gøre arbejdet korrekt og ikke springe over, hvor gærdet er lavest. Nettoresultatet: højere og mere ensartet kvalitet.

Øg motivationen

En ren produktionshal øger også moralen blandt ledere og medarbejdere og motiverer dem til at arbejde og præstere bedre. Og når tingene kører glat, er det mere sandsynligt, at medarbejderne opnår deres bonus – det gør dem mere motiverede og glade på arbejdet. Investering i bedre aftørring og rengøring er en investering i dine medarbejdere.

Sænk dit stressniveau

Vi ved alle, at der er tusindvis af ting at tænke på, når en kundeaudit er forestående. Med Tork aftørringsklude til industri har du én ting mindre at bekymre dig om. Det er ikke kun godt for din auditerings-score, det er også godt for dit stressniveau.


Udskriv Download