Christmas_original.jpg

En moderne fortolkning af julestemning ved middagsbordet

- Juleinspiration med et tvist

Vi har alle en idé om, hvad der definerer traditionel julestemning. Men i år har vi besluttet at prøve noget, der er lidt anderledes. Lad os invitere dig til et eksklusivt middagsbord med nye ideer til juletemaet, som kan give dit spisested et løft i vintermånederne. Eller som vi foretrækker at sige det: Ægte julestemning med et tvist!

Julen er en tid fuld af kærlighed og håb, hvilket vi afspejler i en borddækning med klare farver. Som det første har vi valgt en hvid Tork Premium Airlaid Dug, der slår friske, moderne toner an. Vi fortsætter med hvide tallerkener med struktur og elegant sølvtøj, der passer til. Enkelheden i disse basale elementer har vi fulgt op på i valget af glas, lanterner og lysestager. 

Undgå et overlæsset indtryk 
Når du vil opdatere juletemaet, kan du vinde meget ved ikke at overdrive pynten – især når det kommer til blomsterdekorationerne, som vi her har valgt helt at undvære. I stedet har vi pyntet med et miks af grangrene og store kogler, som giver præcis den rette mængde kontrast til bordet. Christmas_original.jpg

Man kan mærke, når der er tænkt på det hele
En fantastisk oplevelse for dine gæster er også fantastisk for din forretning. Den bedste effekt opnår du, når du leverer hele pakken: Den rette mad og den rette borddækning med ordentlige servietter. Dermed kan dine gæster nyde middagen i vished om, at der er tænkt på alt – helt ned til mindste detalje. 

Lær at folde et juletræ af servietter 
Og nu hvor vi er ved detaljerne, så se her, hvordan du kan give dine gæster en ekstra fin juleoplevelse. Tork Linstyle® Middagsservietter ser ud og føles som rigtige stofservietter og er meget velegnede til spændende foldninger. Med blot en lille ekstra indsats og en stang kanelbark kan du hurtigt forvandle dem til små juletræer. Følg vores step-by-step video og lær, hvordan du kan folde dig i ekstra godt julehumør. Lær at mestre juletræsfoldningen her.
 
Vil du gerne lære andre servietfoldninger?
På Tork Youtube-kanalen finder du masser af nye, inspirerende step-by-step videoer til foldninger med Tork LinStyle® servietter. Tjek dem ud
 
Tork produkter brugt i borddækningen:
Tork LinStyle® Mountain Pine Green Middagsserviet, 1/4 fold: Art.nr. 478847 
Tork Premium Airlaid Hvid Dug, Art.nr. 474581

Udskriv Download