Tork_and_Sustainability_orginal - Copy.jpg

Bæredygtighed

Tork: Bæredygtighed, der arbejder til din fordel

Vi mener, at bæredygtighed ikke er en succes, medmindre det tilfører din forretning merværdi. Derfor arbejder vi tæt sammen med dig om at identificere behov og udvikle produkter og tjenester, som gør din forretning bedre. Vi stiller krav til bæredygtighed, ikke kun af hensyn til miljøet, men også til gavn for din indtjening, dine medarbejdere og interessenter.
 
Det er vigtigt for Tork at forstå vores kunders behov og give dem produkter og tjenester, som hjælper dem fokusere på de vigtige ting i deres forretning. Bæredygtighed er en integreret del i dette og i alt, hvad vi gør. 

Det handler om at skabe kundeværdi

Vores tilgang til bæredygtighed handler ikke kun om miljøet, men også om mennesker og samfundet. Vi strækker os længere end til minimumskrav, nedskæringer og effektivitet for at investere i det, som virkelig har værdi: hvordan vi kan forbedre din forretning. Uanset om dit fokus er et gladere personale eller en større indtjening, så kan Tork hjælpe dig med at nå dine mål. Til det formål stiller vi krav om bæredygtighed i hverdagen gennem innovation og partnerskab. 

Bæredygtighed som kernen i vores innovationer

Vi starter med det, som vores kunder har behov for for at sikre, at bæredygtighed virkelig kommer dem til gode. Og vi involverer dem fortsat i løbet af udviklingsprocessen, gennem praktiske studier, produktafprøvning og forbedring. Vi gør f.eks. det daglige arbejde for rengøringspersonale lettere og mere effektivt med praktisk emballage og tjenester som f.eks. Tork Easy Handling™ og Tork EasyCube™, som sparer både penge og kræfter.
 
Life Cycle Assessment (LCA) er også en integreret del af udviklingen af alle nye Tork produkter. Vi tager med andre ord fuldt ansvar for alt lige fra indkøb af råvarer, gennem produktionen og frem til kundernes genbrug af affald i sidste ende. Så du behøver aldrig bekymre dig om Tork produkternes miljømæssige troværdighed.

Partnerskab er en vigtig strategi

Ved at afprøve vores produkter og tjenester hos kunderne og slutbrugerne kan vi være sikre på, at de virker i praksis. Sammen med andre i vores branche arbejder vi på at slutte cirklen, f.eks. gennem vores Affald til Ressource-initiativ. Og vi går sammen med forskere og fagfolk om at øge vores egen og andres viden om de bedste praksisser for bæredygtighed og hygiejne (f.eks. Tork Green Hygiene Council i Nordamerika).
 
Vi kontrollerer også, at vores produkter opfylder de højeste standarder for bæredygtighed ved at arbejde sammen med de mest anerkendte uafhængige miljømærkeorganisationer. Som et globalt brand er vi stolte af at tilbyde bæredygtige, certificerede muligheder på tværs af Tork produktporteføljen, så det er lettere for dig at vælge produkter, som er gode og sikre for miljøet og i den rigtige kvalitet.

Ansvarlighed gennem hele forsyningskæden …

Essity skaber grundlaget for vores arbejde omkring bæredygtighed. Virksomhedens strategi er baseret på en bæredygtig forretningsmodel, hvor værdiskabelse for mennesker og naturen er lige så vigtig som vækst og rentabilitet. Denne bæredygtige tilgang er blevet anerkendt med flere priser og anerkendelser.
 
Som en del af Essity tager vi fuldt ansvar for hele forsyningskæden, inklusive alle vores leverandører. Essity har en veletableret og kontrolleret global indkøbspolitik for råvarer, inklusive råvarer anvendt til produktion af Tork. Kun bæredygtige fibre fra ansvarlige kilder bruges i Tork produkter.  

… og videre

Derfor går Tork innovationer længere. Vi går længere end til at være transparente omkring, hvad vi foretager os, idet vi aktivt søger partnerskab og samarbejde. Vi fokuserer på hele værdikæden, ikke kun på effektive ressourcer, vi stræber efter at reducere dit energiforbrug, ikke kun vores eget, og vi bekymrer os om dine medarbejdere, som om de var vores.
 

Stil krav til bæredygtighed.


Udskriv Download