Gæsteoplevelsen er i gode hænder

Bedre toiletter gavner din forretning

En ny livsstil kræver nye toiletløsninger

Woman_sitting_rectangle.jpg
Den stigende urbanisering betyder, at flere mennesker konstant er på farten. Arbejde og fritid glider ud i ét, uden at man når at komme forbi hjemmefronten først. Det forandrer brugen af toiletter på offentlige steder til andre aktiviteter end blot de basale behov. 
 
Toiletter er ikke længere bare toiletter. De bliver også vores nye komfortzoner, hvor vi lægger make-up, klæder om inden middagsselskabet eller får klaret den nødvendige håndvask efter et måltid på farten.

Tork Håndhygiejneløsninger

Skincare_dispensers_rectangle.jpg
Med Tork håndhygiejneprodukter på dine toiletter er gæsteoplevelsen i gode hænder, så du kan give dine gæster en positiv og mindeværdig oplevelse. Lad os guide dig gennem vores store udvalg af produkter og dispensere til alle hygiejnebehovene i dine toiletter og hjælpe dig med at vælge den rigtige håndhygiejneløsning til dit toilet. Læs mere om vores produktudvalg

Tork ”Soap Truck” eksperimentet

For at udforske fremtiden inden for håndhygiejne lancerede vi et uortodokst eksperiment på en populær foodtruck-festival i Rio. Ved hjælp af vores ”Soap Truck” udstyret med rent, rindende vand og kvalitetssæbe fra vores Tork Håndhygiejne sortiment ønskede vi at se, om gæsternes oplevelse blev forbedret med bedre adgang til håndhygiejne. Se resultaterne!

Er din virksomhed forberedt på disse forandringer?

En mere urban livsstil betyder, at dine toiletter skal kunne følge med. Nedenfor er nogle gode råd, der kan hjælpe dig med at give dine gæster en god oplevelse:

 • Sæt dig selv i dine gæsters sted

  Er toilettet indrettet, så det kan opfylde alle mine behov f.eks. med hensyn til at fjerne make-up, pudse næse osv.? Svarer det til mine generelle forventninger til stedet?

 • Glade medarbejdere betyder glade gæster

  Sørg for, at toilettet er let at gøre rent, og at dispensere er lette at genopfylde og sikrer et godt brugerflow på toilettet.

 • Tag alle fem sanser i betragtning

  Sørg for at stimulere de sanser, der kan øge gæsternes oplevelse – duften og fornemmelsen af sæben eller håndklæderne kan være lige så vigtig som deres udseende.

Woman_standing_rectangle.jpg
 • 43% har undgået et spisested på grund af mangel på håndhygiejneprodukter på toiletterne*
  *Undersøgelsen blev udført mellem 20. november og 4. december 2017. Svar fra 15.530 respondenter blev indsamlet på 15 markeder. Det uafhængige firma United Minds udførte undersøgelsen med hjælp fra undersøgelsesvirksomheden CINT.
 • 7 ud af 10 mener, at manglende hygiejne begrænser deres liv*

Giv dine gæster en god håndhygiejneoplevelse

Women_square.jpg

Designet til at give en fantastisk oplevelse

 • Red Dot Design prisvindende dispensere fås i et stort udvalg, der matcher behovene på dine toiletter.  
 • Det certificerede ”let at bruge”-system forbedrer håndvaskeoplevelsen for dine gæster.
Open_dispenser_square.jpg

Designet med intelligente funktioner

Soap_dispenser_square.jpg

Designet til at sikre bedre hygiejne

 • Forseglede refills med en frisk, ny pumpe og flaske hver gang, der beskytter sæben mod urenheder.
 • Dermatologisk testede formuleringer, der er sikre for brugeren og reducerer miljøpåvirkningen.

Vidste du?

Skincare_logotypes_rectangle.jpg
Vores produkter er blevet certificeret ”lette at bruge” af Sveriges gigtforening, og vores Tork Image Design™ dispenserserie vandt den prestigefyldte Red Dot Award i kategorien produktdesign. 
 
De ingredienser, som vi bruger i vores håndhygiejneprodukter, er omhyggeligt udvalgt, og vores formuleringer er dermatologisk testede til at være sikre for brugerne og reducere risikoen for allergiske reaktioner. Størstedelen af vores refills opfylder de strenge krav i EU’s miljømærke og de nordiske landes Svanemærke.