• Detailhandel

  Digital rengøringsstyring sikrer den bedste rengøringskvalitet hos ”Welle7”

  Welle7 i Schweiz, er med sit tilbud af forretning, fornøjelse, uddannelse og shopping enestående i Europa. Med otte etager fordelt på 14.000 m2 og 3.000 gæster på toiletterne hver dag, er facility management en stor udfordring.
  Welle7_entrance.jpg
  Jeg synes, at Tork EasyCube® yder et vigtigt bidrag, som hjælper os med at få kunderne til at føle sig godt tilpas under hele deres besøg.
  Lukas von Känel
 • Kontor

  Tork EasyCube® sikrer rengøring af højere kvalitet og øger kundetilfredsheden og personalets motivation

  Rengøringsvirksomheden La Providence har indført Tork EasyCube® facility management softwaren hos Uber i Paris, og resultaterne er imponerende.
  Pascale-Hicham_original.jpg
  Softwaren fortæller mig præcis, hvor jeg skal gå hen og fylde op eller gøre rent. Det er nemmere og mere praktisk.
  Rousna Dumond
 • Kontor

  Tork EasyCube® sikrer den højeste rengøringskvalitet

  En reduktion i antallet af rengøringsrunder fra 90 til 68 om dagen, altid toiletpapir, sæbe og håndklædeark til rådighed og øget kundetilfredshed – Unilever i Hamborg har opnået disse flotte resultater ved at skifte til Tork EasyCube® facility management software.
  Unilever_MarcMrotzek_700x467.jpg
  Med Tork EasyCube® har vi både været i stand til at forbedre kundetilfredsheden og øge vores effektivitet.
  Marc Mrotzek
 • Kontor

  Tork EasyCube® markerer en ny æra inden for rengøring

  Takket være facility management-softwaren til databaseret rengøring er den tid, det tager at gøre toiletterne på World Trade Center Amsterdam (WTC) rene, blevet reduceret med 27%, og brugernes adgang til papirhåndklæder og toiletpapir er steget til næsten 100%. Det har betydet, at antallet af klager er faldet til et absolut minimum.
  Edo-den-hertog-wtc.jpg
  Med Tork EasyCube® kan vi forbedre kvaliteten og samtidig holde omkostningerne nede, hvilket er en unik kombination inden for rengøringsbranchen.
  Edo den Hertog
 • Sportscenter

  Slip for klager med intelligente toiletter

  Hver eneste detalje tæller, når man skal levere træningsfaciliteter i topkvalitet til en million sportsudøvere om året. På sine 22.000 kvadratmetre huser sportskomplekset IKSU i Umeå alt fra fitnesscentre og svømmebassiner til klatrevægge og indendørs beachvolleybaner. Det betyder også en masse toiletter. For at få bugt med klager over rengøringen valgte Nordens største sportskompleks at installere intelligent toiletudstyr og fik dermed også en helt ny rengøringslogik.
  Facility_maintenance.jpg
  Førhen førte kun ét ud af fire dispensertjek til en genopfyldning. Det var en monoton arbejdsrutine altid at skulle tjekke overalt. Nu ved jeg nøjagtig, hvad der er brug for, blot ved at kigge på tabletten, der sidder på min rengøringsvogn.
  André Söderberg
 • Forlystelses park

  ”Susende” facility management i forlystelsesparken

  Forlystelsesparker og turistattraktioner konkurrerer om billetsalg, gæsternes tilfredshed og kundeloyalitet. Derfor er fokus på gæsteoplevelsen helt afgørende. Det kan imidlertid være en svær opgave at holde en stor forlystelsespark ren. Det kræver meget personale at kontrollere de mange toiletter, der jo har lige så mange brugere som forlystelserne, især når de er fordelt over et stort område.
  Kentucky-Kingdom-Jake_original.jpg
  "Da jeg hørte om Tork EasyCube, tænkte jeg, at det lød helt fantastisk,” siger Allgeier. ”Jeg havde ikke set noget lignende før, og jeg var sikker på, at vi kunne opnå store fordele ved at få det indført i parken.”
  Jake Allgeier
 • Forlystelsespark

  Tork EasyCube har ændret rigtig meget

  Tork EasyCube™ har ikke blot gjort rengøringsarbejde sjovere. Brugertilfredsheden med toiletterne i Furuvik zoo og forlystelsespark er større end nogensinde før. "Jeg bruger nu mindre tid på at kontrollere  rengøringen, men har alligevel mere styr på situationen", siger chef for Park Support Kajsa-Lotta Halvarsson.
  Furuvik.jpg
  Jeg bruger nu mindre tid på at kontrollere rengøringen, men har alligevel mere styr på situationen
  Kajsa-Lotta Halvarsson
 • Erhverv

  Super skarp på kvalitet og effektivitet med Tork EasyCube® og databaseret rengøring i Londons travle bygninger

  Den 13-etager høje Blue Fin Building opført i 2007 er med sin centrale beliggenhed på Southbank ved Themsen og sine godt 46.000 kvm et ikonisk vartegn for millionbyen London.
  Blue-Fin-building_original.jpg
  Vi har nogle utroligt dygtige rengøringsassistenter, og med Tork EasyCube® kan de nu bruge deres tid og indsats på de opgaver, der er vigtigst. Vores arbejde med at servicere de 46.000 kvm er komplekst, men med Tork EasyCube® er det blevet muligt at bevare kontrollen og sætte ind, før der opstår klager.
  Angelina Hadj-Lazib
 • Zoo

  Mere tid til abesjov med kundefokuseret rengøring

  Ved brug af den digitale rengøringsløsning Tork EasyCube™ har Apenheul Primate Park formået at forbedre kvaliteten af rengøringen og reducere klager væsentligt på bare én sæson. Men løsningen har også betydet en mere langsigtet holdningsændring blandt Apenheuls personale.
  Apenheul_highres1.jpg
  Det overraskede mig, at Tork EasyCube kunne ændre vores måde at tænke på. Nu, hvor vi er vant til systemet, kan vi være et skridt foran. Hvis du er glad for dine kunder, bør du prøve dette system – det vil få dig til at tænke, som de gør.
  Erwin Cheizoo
 • Forlystelses park

  Sådan giver rutsjebaner og intelligente toiletter glade gæster

  Blandt karruseller og rutsjebaner har Gröna Lund 80 toiletter, der besøges lige så hyppigt som alle de andre forlystelser. ”Det er som regel på toiletterne, at man får både det første og sidste indtryk af stedet, så de er meget vigtige for os”, siger Dragica Novacic, der er Chef for Park Support. Foto: Gröna Lund
  Theme park_washrooms.jpeg
  ”Fra en situation, hvor toiletterne ofte blev kritiseret af gæsterne, ligger vi nu højere end nogensinde på brugertilfredshedsskalaen.”
  Dragica Novacic
 • Detailhandel
  tumbnailItemImage
 • Kontor
  tumbnailItemImage
 • Kontor
  tumbnailItemImage
 • Kontor
  tumbnailItemImage
 • Sportscenter
  tumbnailItemImage
 • Forlystelses park
  tumbnailItemImage
 • Forlystelsespark
  tumbnailItemImage
 • Erhverv
  tumbnailItemImage
 • Zoo
  tumbnailItemImage
 • Forlystelses park
  tumbnailItemImage