Er du allerede bruger af Tork EasyCube?
Login

Hvordan kan databaseret rengøring hjælpe dig til at være et skridt foran?

hero-image_rectangle.jpg

Databaseret rengøring er den seneste udvikling inden for professionel rengøring. Har du lyst til at høre mere om, hvordan det påvirker branchen, og hvordan det kan være til gavn for din virksomhed? Læs vores insiders vejledning til databaseret rengøring.

Gå til vejledningen

Smartere systemer, smartere vedligeholdelse

Tork EasyCube™ er en cloudbaseret tjeneste, som indhenter data i realtid fra opkoblede enheder. Nøjagtige informationer vises i en webapp, der er let at anvende, og som sender rengøringsteams derhen, hvor der er brug for dem. Alle opgaver er vigtige. Resultatet er logisk organisering af rengøring, som giver konkrete arbejdsbesparelser, højere kundetilfredshed og et revolutionerende boost til personalets motivation.

Er du interesseret i at høre mere omkring Tork EasyCube®?

Du skal blot sende os en kort besked. En Tork-konsulent vil kontakte dig direkte.

Kontakt os

Kontakt os

Væg emne
Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld Firmanavn
Venligst udfyld telefonnummer
Indtast din meddelelse
500  
Venligst udfyld reCAPTCHA
I denne formular beder vi om dine kontaktoplysninger, så vi kan besvare din forespørgsel via e-mail. Se vores  Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Venligst bekræft at du har læst informationerne om fortrolighedspolitik om privatlivets fred og vilkår for brug.
Vi vil gerne sende dig informationer og nyheder om Tork produkter og services. Ved at sende os dine oplysninger, accepterer du, at vi kontakter dig via e-mail. Se vores Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Luk

Tak. Vi har modtaget din besked.

Luk

Facilitetsrengøring møder den digitale tidsalder

EasyCube_connected dispenser.tif

Tilsluttede enheder

Sensorteknologi i Tork-dispensere, -besøgstællere og -DCU'er måler besøgstallet og refillniveauer.
EasyCube_connected cleaning.tif

Mobil adgang til intelligente data i realtid

Data fra individuelle enheder samles og vises i den cloudbaserede Tork EasyCube®-app.
Tork EasyCube_cleaning statistics.jpg

Intelligente analyser optimerer driften

Målinger sporer og forudser forbrug. Rengøringsstatistikker kan anvendes til at planlægge og dermed opnå højere effektivitet. 

Indsigt baseret på data

Nu kan facility-managere og rengøringspersonale få en mere proaktiv og fleksibel tilgang til rengøring og slippe for klager over tomme dispensere på toiletterne. 

Farvekodede data i realtid viser rengøringspersonalet, hvilke områder der har brug for genopfyldning. 

På længere sigt kan ledere bruge statistikkerne til at foretage faktabaserede beslutninger, der sikrer optimale rengøringsrutiner. 

Easycube.tif

Meget effektiv rengøring

Både lave refillsniveauer og besøgsantal registreres og vises på Tork EasyCube®-appen, så det ikke længere er nødvendigt at bruge tid på at kontrollere toiletter. Rengøringspersonalet kan fokusere på de toiletter, som har det mest presserende behov for vedligeholdelse. 
 
Rengøringspersonalet ved på forhånd, hvilke og hvor mange refills, de skal tage med på deres vogne, og kan derfor spare på antallet af ture til skabet med forsyninger. 
EasyCube_needbased cleaning.tif

Mere effektiv kommunikation

Tork EasyCube™ er skræddersyet til den enkelte virksomhed. Det gør det muligt for lederen at planlægge den optimale vedligeholdelsesrute på baggrund af informationer om meget trafikerede områder og de travleste tidspunkter. 

Appens meddelelsesfunktion er også en meget effektiv måde at kommunikere på. 

Rengøringsteams kan være i direkte kontakt med deres ledere og hinanden, selv når de er spredt over større afstande. 

EasyCube_tablet_connected cleaning.tif

Kvalitetssikring

Information gør det lettere for alle at træffe de rette beslutninger. Med overvågning af forbrug over tid kan ledere træffe de rigtige beslutninger vedrørende budgettering og indkøb. 

Ledere kan overvåge performance i forhold til KPI'er og sikre, at en høj rengøringskvalitet leveres til den laveste pris. 

EasyCube_digital cleaning.tif

Virksomhedens gevinst

Tork EasyCube® er en fordel for alle virksomhedstyper, især dem der er spredt over et større geografisk område med meget varierende trafik, som fx forlystelsesparker og lufthavne. 
 
Og ikke mindst er det en tjeneste, som især passer til fremadtænkende virksomheder og ledere, der er interesserede i en ny og bedre måde at arbejde på. Det er en fantastisk måde at forbedre eller vedligeholde et højt niveau af kundetilfredshed, samtidig med at den sikrer en både effektiv og omkostningseffektiv drift. 

 • Samme ressourcer, bedre rengøring

  Spar tid, penge og indsats ved at gå fra statiske rengøringsskemaer til behovsbaserede, dynamiske planer. 
   
  Takket være 77% færre kontroller af dispensere arbejder rengøringspersonalet meget mere effektivt og kan derfor fokusere indsatsen, så kvaliteten af rengøringen forbedres betragteligt på alle toiletter. Casestudier viser, at rengøringsindsatsen øges med 62% i områder med høj trafik.* 
   
  Der er ikke noget paradoks i at reducere unødvendige omkostninger, samtidig med at kundeoplevelsen forbedres. Det er bare den rigtige måde at drive forretning på! 
   
  * Markedsundersøgelse udført af tredjepart på baggrund af observationsstudier og interviews før og efter implementeringen af Tork EasyCube® på en facilitet med 20.000 besøgende pr. uge. 

 • Boost motivation og produktivitet

  Tork EasyCube® giver rengøringspersonalet kontrol over effektiviteten af deres eget arbejde. 
   
  Når de ved nøjagtigt, hvor de skal være og hvorfor, de skal være der, oplever de meget mere tilfredsstillelse ved deres arbejde. I stedet for at udføre ensidigt manuelt arbejde kan personalet anvende den viden, der genereres af rengøringsstatistikkerne fra Tork EasyCube®, til at højne kundetilfredsheden. 
   
  Resultatet? Øget motivation, tilfredshed og fastholdelse af medarbejdere. Nogle virksomheder har endda oplevet en reduktion i sygefravær!

 • Perfekt hospitality

  Information i realtid gør det lettere at undgå klager, før de opstår. Tork EasyCube® gør det muligt at sikre, at hver eneste kunde oplever et konstant rent, veludstyret og frisk duftende toilet. 
   
  Med den sparede tid kan ressourcer bruges til endnu bedre rengøring og øgning af kundetilfredsheden. 

 • Rengøringsindsatsen øges med op til 62% i områder med høj trafik
  * Markedsundersøgelse udført af tredjepart på baggrund af observationsstudier og interviews før og efter implementeringen af Tork EasyCube® på en facilitet med 20.000 besøgende/uge.
 • Op til 76% mindre tid hvor dispensere er tomme
  Data fra Tork EasyCube® - systemet, der viser tiden, hvor dispensere er næsten eller helt løbet tør for refills, indsamlet i marts 2016 (efter implementering); sammenlignet med samme måned i 2015 (før implementering).