Wiping and Cleaning 1.tif

Aftørring og rengøring

Undgå at komme bagud med dine daglige opgaver med holdbare og hygiejniske klude og dispensere, når du skal tørre oliespild op eller pudse efter en sidste gang. Vi har det, som du behøver, når du behøver det. så du kan fokusere på det, som er vigtigt for dig.
Vælg den rigtige aftørringsklud
Vælg den rigtige dispenser

Find de bedste produkter til dine behov

Aftørring

At tørre spildte væsker op, opsuge væsker og opsamle snavs og støv er alt sammen almindelige opgaver, som udføres, før produktionen starter. Jo hurtigere de udføres, desto hurtigere kan du komme i gang med dit arbejde. Vores alsidige aftørringsklude er stærke, fleksible og absorberende. De er perfekte til at holde værktøjet tørt, overflader pletfri og indviklede dele driftsklare. Og med en dispenser i nærheden er det ikke et problem at finde en aftørringsklud.
Vores anbefalinger

Rengøring

Regelmæssig vedligeholdelse som at fjerne snavs og vanskelige pletter på overflader, maskiner og værktøj reducerer antal produktionsstop. Vores klude – tørre eller anvendt med vand, opløsningsmidler eller rengøringsmidler - er med til at klare rengøringen. De er stærkere end papir, og vores rengøringsklude holder længere og sparer hurtigt både tid og penge.
Vores anbefalinger

Polering

Du kan opnå en blank, beskyttet finish ved at påføre polermidlet og gnide med en polerklud for at få det bedste resultat. Det gælder om at anvende en blød klud, som er fremstillet til formålet, uden at ridse, og det skal samtidig være nemt at påføre polermidlet. Vores holdbare specialfremstillede polerklude absorberer og frigør polermiddel jævnt, som fremskynder opgaven og effektivt forbedrer det overordnede resultat. 
Vores anbefalinger

Vaskestation

Spar tid med Tork vaskestationer anbragt tæt på dine ansatte. Jo hurtigere hænder bliver vasket og tørret, desto hurtigere kan den næste opgave påbegyndes.
Vores anbefalinger