Tork Xpressnap®

Tork Xpressnap er det perfekte servietsystem til spisesteder, der lægger vægt på effektivitet. Med den praktiske en-ad-gangen™ dispenserfunktion reducerer dette system servietforbruget med mindst 25% - garanteret*

Xpressnap - én serviet. Hver gang

Designet til at opfylde behovene på travle spisesteder – Tork Xpressnap forbedrer effektiviteten, er praktisk og reducerer mængden af affald. Du sparer tid, penge og arbejdsindsats, så du kan fokusere på det, som du er bedst til – at tage dig af dine kunder.

  •  Mere effektiv service

    Personaleomkostningerne stiger, men med det største udvalg af prisbelønnede servietdispensere og effektive refillsystemer gør Tork Xpressnap det let at opfylde dine gæsters behov og samtidig begrænse forbruget af servietter og reducere medarbejdernes arbejdsopgaver.

  • Udnyt reklamepladsen

    Det er ikke altid let at fange kundernes opmærksomhed. Med Tork Xpressnap servietrefills og dispensere kan du udnytte reklamepladsen og opnå gode resultater! Vidste du, at 75% af restaurantgæsterne lægger mærke til teksten på en serviet, og 71% kan huske dele af teksten? Og at 33% af servietbrugerne bemærker AD-a-Glance-reklamen på dispenseren, og 10% tager imod tilbuddet? 

  • Styrk din miljøprofil

    Der sker hele tiden en udvikling i kundernes forventninger. En hovedtrend i øjeblikket er sunde, bæredygtige produkter, der matcher en moderne livsstil. Tork Xpressnap kan hjælpe dig med at opfylde disse forventninger, uden at det går ud over bundlinjen! Vælg blandt vores store udvalg af refills i 100% genbrugs- eller FSC-certificeret nyt papir.

Få Tork Xpressnap fra din distributør

Opgiv navnet på din foretrukne distributør og hvilket Xpressnap produkt, du er interesseret i, så klarer vi resten.

Kom i gang nu

Kontakt os

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld Firmanavn
Venligst udfyld telefonnummer
Indtast din meddelelse
500  
Du skal acceptere anvendelsesbetingelserne
Luk

Mange tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig snarest

Luk