Tork Image Design™ Line

Hvis du gerne vil gøre et godt indtryk på dine gæster, bør dine toiletter også levere en god brugeroplevelse.  Og når alle har travlt, er besværligheder med toilettet det sidste, du har brug for. Alt skal køre glat, effektivt og med minimal vedligeholdelse. Så vi har designet en dispenserserie, der passer til din indretning og giver dine gæster en god oplevelse. 

Løft din profil med toiletter, der leverer en fantastisk brugeroplevelse

Bring kunsten ind på toiletterne. Det indtryk, som toiletterne efterlader hos gæsterne, gør lige så meget for din virksomheds profil som receptionsområdet. Kunsten at gøre indtryk på dine gæster starter her.

  • Kunsten at skille sig ud ved at passe ind

    Indretningen skal selvfølgelig afspejle din virksomheds image og designprofil. Alle detaljer skal bidrage til at give gæsterne en perfekt oplevelse fra start til slut. Det betyder, at dispensere skal falde naturligt ind i toiletternes design. 

  • Fantastiske eksempler på form og funktion, der går op i en højere enhed.

    Alle dispensere fra Image Design serien har et kabinet af nænsomt børstet, rustfrit stål, fine linjer og diskret afrundede hjørner. Designsproget er på en gang afdæmpet og dristigt. Funktionerne er sofistikerede men enkle. På den måde får dine gæster en fremragende brugeroplevelse. 

  • Rul længere ned på siden, hvis du gerne vil prøve Image Design™ Line

    Book et møde med os.

Skab en brugeroplevelse der gør indtryk på dine gæster med Tork Image Design™ Line

Hør mere om vores dispenserserie Tork Image Design™ og hvor stor en forskel den kan gøre for din virksomhed. Book et møde med os. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor.

Kom i gang nu

Kontakt os

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld Firmanavn
Venligst udfyld telefonnummer
Indtast din meddelelse
500  
Venligst udfyld reCAPTCHA
I denne formular beder vi om dine kontaktoplysninger, så vi kan besvare din forespørgsel via e-mail. Se vores  Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Venligst bekræft at du har læst informationerne om fortrolighedspolitik om privatlivets fred og vilkår for brug.
Vi vil gerne sende dig informationer og nyheder om Tork produkter og services. Ved at sende os dine oplysninger, accepterer du, at vi kontakter dig via e-mail. Se vores Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Luk

Mange tak for din henvendelse. Vi vil kontakte dig snarest.

Luk