Tabletop_N4_original.jpg

Selvbetjening

Fra et hygiejnisk synspunkt kan det være en udfordring at holde selvbetjeningskunder i bevægelse og samtidig give dem de valgmuligheder, de ønsker. Du har brug for, at genopfyldning, affaldshåndtering og opbevaring er så enkelt som muligt. Vores udvalg af Tork Xpressnap servietdispensere er designet til at øge effektiviteten, så dit personale kan bruge mere tid på at betjene kunderne – også når der er travlt.

Servietter


Anbefalede produkter

Reducer forbruget af servietter med mindst 25% sammenlignet med traditionelle servietdispensere* med vores Tork Xpressnap® servietdispensere. Én-ad-gangen dispenserfunktionen reducerer forbruget af servietter og forbedrer hygiejnen. Det sparer dig også for lagerplads og mindsker antallet af genopfyldninger og genbestillinger. Fås i flere forskellige modeller og farver, så du kan gøre både dispensere og servietter personlige og øge eksponeringen af din forretning. 
Når en mindre serviet er nok, har vores Tork Xpressnap® Snack servietdispensere de samme fantastiske fordele som Tork Xpressnap® systemet, men er 60% mindre. Perfekt til små borde og snacks.
* Sammenlignet med traditionelle servietdispensere. 

Tork Xpressnap Snack® Servietdispenser

Tork Xpressnap Snack®...

Artikelnr. : 274003

Tork Xpressnap Snack® hvid dispenserserviet

Tork Xpressnap Snack®...

Artikelnr. : 17840

Overfladerengøring og desinficering


Anbefalede produkter

Med vores sortiment af Tork aftørringspapir, Tork aftørringsklude og Tork dispensere kan du hurtigt og effektivt rengøre og desinficere overflader, mens du sparer tid og kræfter. Hygiejneopgaver er hurtigt overstået med den rigtige aftørringsklud til opgaven. Vores udvalg af klude omfatter også farvekodede klude, som hjælper dig med at undgå krydskontaminering.