Dining.tif

Spiseområde

Skab den rette stemning og service i topklasse med kombinationer af servietter og tilbehør til bordet, som passer perfekt til dit interiør. Vores produkter til rengøring og desinficering af overflader hjælper dig desuden med at drive dit etablissement effektivt.

Se vores anbefalinger for en god spiseoplevelse

Full-service

Dine kunder lægger mærke til det, når deres spiseoplevelse er gennemført helt ned til den mindste detalje. Vores rengørings-, aftørrings- og desinficeringsprodukter kan bidrage til, at hygiejnen er i top, men det kan også gøre indtryk, når der er kælet for detaljerne ved borddækningen. Vores servietter og tilbehør til bordet fås i et stort udvalg af farver, kvaliteter, foldninger og størrelser. Alt er designet til at understøtte den spiseoplevelse, som du ønsker at skabe. Vælg vores bløde LinStyle® middagsservietter, der føles som tekstil, og få en sofistikeret fornemmelse, eller vores Nexxstyle, prægede middagsservietter med en luksuriøs tykkelse.
Vores anbefalinger

Selvbetjening

Fra et hygiejnisk synspunkt kan det være en udfordring at holde selvbetjeningskunder i bevægelse og samtidig give dem de valgmuligheder, de ønsker. Du har brug for, at genopfyldning, affaldshåndtering og opbevaring er så enkelt som muligt. Vores udvalg af Tork Xpressnap servietdispensere er designet til at øge effektiviteten, så dit personale kan bruge mere tid på at tilfredsstille kunderne - også når der er travlt.
Vores anbefalinger