reflex-M3-kitchen_orginal.jpg

Køkken

Sørg for god hygiejne i køkkenet, restauranten, baren eller cafééen med aftørringsklude og -papir fremstillet til formålet. Fra aftørring i spiseområdet til rengøring ude bagved, kan vores aftørringsklude og -papir hurtigt og problemfrit klare enhver opgave.

Aftørringspapir


Anbefalede produkter

I løbet af dagen er der behov for løbende vedligeholdelse som f.eks. aftørring af vand, olie, fedt og madrester – og selvfølgelig aftørring af hænder. Tork Aftørringspapir Plus er et allround aftørringspapir, som er perfekt til at tørre spildte væsker op og til håndaftørring.

Tork Centerfeed Dispenser

Tork Centerfeed Dispe...

Artikelnr. : 659000

Tork Aftørringspapir Plus

Tork Aftørringspapir ...

Artikelnr. : 101250

Aftørringsklude


Anbefalede produkter

Få hurtigere styr på rengøringsopgaverne ude bagved med Tork aftørringsklud Kraftig. Disse tykke, yderst absorberende klude er godkendt til fødevarekontakt og er perfekte til rengøring af køkkenudstyr og aftørring af fedt. De er fremstillet af vores exelCLEAN® patenterede skumspindingsteknologi, så du får hurtigere resultater. Hvis du vil reducere affaldet, kan du bruge vores Tork Top-Pak Dispenser. Dens én-ad-gangen dispenserfunktion er med til at forbedre hygiejnen og begrænse forbruget. 

Tork Top-Pak Dispenser

Tork Top-Pak Dispenser

Artikelnr. : 654000

Tork Aftørringsklud Ekstra Kraftig

Tork Aftørringsklud E...

Artikelnr. : 570478