Food-service-cleancare1.jpg

HoReCa

Tilfredse gæster, som ønsker at vende tilbage, er nøglen til din succes. For at hjælpe dig med at leve op til og overgå deres forventninger har vi udviklet produkter og services, som er tilpasset din forretning. Vores ekspertise kan hjælpe dig med effektivt at klare de daglige gøremål i køkkenet, restauranten og på toilettet. På den måde får du mere tid til at sørge for gæsterne.
Find det rigtige tilbud
Find de rigtige værktøjer og hygiejneråd

Se vores produkter og løsninger til din virksomhed inden for HoReCa

Spiseområde

Tilbyd den ønskede service og stemning med servietter, som passer ind i din stil.
Vores anbefalinger

Køkken

Sørg for god hygiejne i køkkenet, restauranten, baren eller cafééen med aftørringsklude og -papir fremstillet til formålet. Fra aftørring i spiseområdet til rengøring ude bagved, kan vores aftørringsklude og -papir hurtigt og problemfrit klare enhver opgave.
Vores anbefalinger

Toilet

En god toiletoplevelse påvirker kundernes oplevelse af din forretning positivt. Tork tilbyder et bredt sortiment af høj kvalitet i toilet …
Vores anbefalinger

Ønsker du at lære mere om andre fokusområder?

Børnehaver

Børnehaver

Inspirér og motivér med Ellas Håndvaskeeventyr. Gode håndhygiejnevaner dannes tidligt i livet. Vores anbefalinger
Kitchen.tif

Køkken

Det er lettere at holde køkken, bar eller café hygiejnisk og bevare et frisk udseende med aftørringsklude og andre klude fremstillet til opgaven. Fra aftørring i spiseområdet til rengøring ude bag ved så kan vores aftørringsklude og andre klude, som er fremstillet til formålet, hjælpe dig klare enhver opgave hurtigt og sikkert. Vores anbefalinger
Higher Education

Higher Education

We help you renew your most valuable resource: good students. Tork hygienic systems help you maintain a clean environment for your students while reducing operating costs and improving efficiency for your staff. That way, you'll have more time for what matters most, taking care of your students and their well being.