Food service.tif

HoReCa

Nøglen til din succes er at gøre dine gæster og kunder tilfredse - så de har lyst til at komme igen. Vi har udviklet produkter specifikt til din restaurant, der opfylder og tilmeld overgår dine gæsters forventninger. Vores inspirerende rengøringsprodukter og ekspertise hjælper dig med effektivt at drive både toiletter, køkken og spiseområder i dit establissement. På den måde får du mere tid til det vigtigste, nemlig at sørge for, at dine kunder er glade.

Se vores produkter og løsninger til din virksomhed indenfor HoReCa

Spiseområde

Skab den rette stemning og service i topklasse med kombinationer af servietter og tilbehør til bordet, som passer perfekt til dit interiør. Vores produkter til rengøring og desinficering af overflader hjælper dig desuden med at drive dit etablissement effektivt.
Vores anbefalinger

Køkken

Det er lettere at holde køkken, restaurant, bar eller café hygiejnisk og rent med aftørringsklude og andre klude fremstillet til opgaven. Fra aftørring i spiseområdet til rengøring ude bag ved så kan vores aftørringsklude og andre klude, som er fremstillet til formålet, hjælpe dig med at klare enhver opgave hurtigt og tilfredsstillende.
Vores anbefalinger

Toilet

En god toiletoplevelse har en positiv indvirkning på, hvordan dine kunder opfatter din forretning. Tork tilbyder et stort udvalg af toiletprodukter og systemer af høj kvalitet til enhver stil eller ethvert behov.
Vores anbefalinger

Easy Handling

Vores ergonomiske design og Tork Easy Handling™ gør håndtering af vores kasser og plastemballage lettere. Rengøringspersonale sparer tid og kræfter. Rutinemæssige opgaver udføres hurtigt og lettere. Det sparer tid og energi til vigtigere arbejde.