Sundhedssektor - Værktøjer og Tips

Værktøjer og Tips

Vidste du, at placeringen af dispensere kan hjælpe med at minimere krydskontaminering og reducere infektioner i sundhedssektoren (HAI)? Lær mere om den optimale placering af dispensere og andre værktøjer til at forbedre hygiejnestandarden i din facilitet. Vi deler med glæde!

Hvad vil du gerne forbedre

Optimer placeringen af dispensere

Vores evidensbaserede anbefalinger til placering af dispensere hjælper dig med at minimere krydskontaminering og forebygge HAI.
Vores anbefalinger

Effektiv skiltning om håndhygiejne

Vores Tork-plakatværktøj hjælper dig med at fremme overholdelse af hygiejneanbefalinger og viser dine patienter, at de er i gode og sikre hænder.
Vores anbefalinger

Produktanbefalinger til dig

Vores produktanbefalinger er baseret på de specifikke krav inden for dit område og hjælper dig med at opnå en god hygiejnestandard.
Vores anbefalinger

Værktøjer til forebyggelse af sepsis

Vores fakta og tips er designet til at hjælpe dig med at skabe opmærksomhed omkring vigtigheden af håndhygiejne for at forebygge sepsis i forbindelse med pleje af sår.
Vores anbefalinger

Tork håndhygiejne spørgeramme til selv-evaluering

Klik på linket og download håndhygiejne spørgeramme til selv-evaluering
Vores anbefalinger

Ønsker du at lære mere om andre fokusområder?

Kitchen.tif

Køkken

Det er lettere at holde køkken, bar eller café hygiejnisk og bevare et frisk udseende med aftørringsklude og andre klude fremstillet til opgaven. Fra aftørring i spiseområdet til rengøring ude bag ved så kan vores aftørringsklude og andre klude, som er fremstillet til formålet, hjælpe dig klare enhver opgave hurtigt og sikkert. Vores anbefalinger
Wiping and Cleaning 1.tif

Aftørring og rengøring

Undgå at komme bagud med dine daglige opgaver med holdbare og hygiejniske klude og dispensere, når du skal tørre oliespild op eller pudse efter en sidste gang. Vi har det, som du behøver, når du behøver det. så du kan fokusere på det, som er vigtigt for dig. Vores anbefalinger
Dining.tif

Bespisning

Skab den stemning, som du ønsker, og benyt dig af det store udvalg af servietter og tilbehør til bordet, som kan være med til at fuldende dit tema. Uanset om du serverer hurtige snacks, kun drikkevarer eller femretters måltider, så kan vi spare dig tid og penge med produkter, der leverer den effektivitet og funktionalitet, som du har brug for. Vores anbefalinger