Generalareas_top_image_orginal.jpg

Generelle områder

En god hygiejnestandard i venteværelser, på toiletter og andre fællesarealer bidrager til tilfredshed og godt helbred. Dispensersystemer med tilhørende forseglede refills, nem genopfyldning og høj kapacitet hjælper dig med at sikre god hygiejne og frigøre personale til endnu vigtigere opgaver.

Håndklædeark


Vores anbefalinger til dig

I afsnit med masser af gennemgående trafik er du nødt til at have en hensigtsmæssig balance mellem komfort og hygiejne, for at sikre god pleje og sikkerhed for dine patienter. Tork PeakServe® er specielt designet til travle toiletter  med markedets højeste kapacitet på over 2.100 håndklædeark samt hurtig og glat dispenserfunktion uden afbrydelser, som sikrer et optimalt flow. De komprimerede refills kan hurtigt og til enhver tid fyldes i, og er nemme at opbevare og transportere, så dit personale kan fokusere på rengøring, i stedet for genopfyldning.

Tork PeakServe® Continuous® Håndklædeark Dispenser

Tork PeakServe® Conti...

Artikelnr. : 552500

Tork PeakServe® Continuous® Håndklædeark, H5

Tork PeakServe® Conti...

Artikelnr. : 100585

Sæbe


Vores anbefalinger til dig

I den daglige omgang med patienter, besøgende og personale er en høj hygiejnestandard vigtig for at sikre både helbred og din facilitets image. Tork sæbedispensere er designet til at imødekomme sundhedsfacilitetens specifikke krav og behov og er lette at bruge, selv for børn og ældre. Det forseglede dispensersystem med sammenklappelig flaske sikrer god håndhygiejne, er let at vedligeholde, sparer tid og er miljøvenlig.

Tork Dispenser Flydende Sæbe og Hånddesinfektion

Tork Dispenser Flyden...

Artikelnr. : 560000

Tork Alkohol Hånddesinfektion, Gel, S1

Tork Alkohol Hånddesi...

Artikelnr. : 420103

Toiletpapir


Vores anbefalinger til dig

Tork SmartOne-dispenseren, der er særligt designet til toiletter med megen trafik, er det ultimative hygiejnesystem. 
 
Et-ark-ad-gangen dispenserfunktionen hjælper med at reducere forbruget med op til 40 % og sikrer en højere hygiejnestandard. Takket være ekstra høj kapacitet kan du spare vedligeholdelsestid og være sikker på, at der altid er papir til rådighed.

Tork SmartOne® Dispenser Twin Mini Toiletpapir, T9

Tork SmartOne® Dispen...

Artikelnr. : 682000

Tork SmartOne® Mini Toiletpapir

Tork SmartOne® Mini T...

Artikelnr. : 472193

Gulvstander


Vores anbefalinger til dig

Tork Gulvstander hjælper med at forbedre hygiejnen i fællesområderne i din sundhedsfacilitet ved at sørge for, at hånddesinficering og servietter er nemt tilgængelige for medarbejdere, patienter og besøgende. Udover at opfordre til god håndhygiejne viser gulvstanderen også, at du tænker på deres trivsel.
 
Vores Tork Alkohol Hånddesinficering supporterer flere af de mest strikse forskrifter og standarder. Den er specifikt designet til hyppig desinficering af hænder med hydrerende og ekstra plejende ingredienser. Fordi plejegivende hænder selv skal være sunde.

Tork Gulvstander

Tork Gulvstander

Artikelnr. : 511055

Tork Alkohol Hånddesinfektion, Gel, S1

Tork Alkohol Hånddesi...

Artikelnr. : 420103

Hygiejneprodukter til Gulvstanderen


Vores anbefalinger til dig

Tork Hand & Body Lotion uparfumeret

Tork Hand & Body Loti...

Artikelnr. : 420202

Tork Extra Soft Ansigtsservietter

Tork Extra Soft Ansig...

Artikelnr. : 140280

Flere produkter


Vores anbefalinger til dig

Tork 50 L Affaldsbeholder, B1

Tork 50 L Affaldsbeho...

Artikelnr. : 563000

Tork Affaldsposer 50 l

Tork Affaldsposer 50 l

Artikelnr. : 204060

Ønsker du at lære mere om andre fokusområder?

Dining.tif

Bespisning

Skab den stemning, som du ønsker, og benyt dig af det store udvalg af servietter og tilbehør til bordet, som kan være med til at fuldende dit tema. Uanset om du serverer hurtige snacks, kun drikkevarer eller femretters måltider, så kan vi spare dig tid og penge med produkter, der leverer den effektivitet og funktionalitet, som du har brug for. Vores anbefalinger
Kitchen.tif

Køkken

Det er lettere at holde køkken, bar eller café hygiejnisk og bevare et frisk udseende med aftørringsklude og andre klude fremstillet til opgaven. Fra aftørring i spiseområdet til rengøring ude bag ved så kan vores aftørringsklude og andre klude, som er fremstillet til formålet, hjælpe dig klare enhver opgave hurtigt og sikkert. Vores anbefalinger
ImageDesignLine_original.jpg

Toilet

Det er let at gøre det rigtige indtryk og samtidig drage omsorg for dine kunder og kolleger med vores produktserie af høj kvalitet til toiletter. Alle anbefalinger er organiseret, så dine forretningsbehov kommer først. Vores gennemafprøvede kombinationer gør det let for dig at vælge. Vi har opdelt vores anbefalinger således: Vores anbefalinger