Sundhedssektor - kritiske områder

Kritiske områder

I de situationer, hvor dine patienter er mest sårbare, er hygiejnen helt afgørende. Sørg altid for korrekt håndhygiejne på operationsstuer og andre kritiske områder med touch-free dispensersystemer og produkter, der virker effektivt mod patogener, men samtidig er skånsomme mod dine hænder

Håndklædeark


Vores anbefalinger til dig

Håndaftørring er en vigtig del i en korrekt håndhygiejneprocedure. Vores touch-free Tork Matic® Hand Towel Dispenser med Intuition™ sensor gør det hurtigt og let at få tørret hænderne og minimerer risikoen for krydskontaminering. LED-refill-indikatoren viser, hvornår der er brug for en ny refill, så du altid er klar til en akutsituation.
 
Tork Matic® Soft Håndklædeark på rulle tørrer hænderne hurtigt og grundigt, og er skånsomme mod hænderne og behagelige selv ved hyppig brug.

Tork Matic® Dispenser Håndklædeark på rulle – med Intuition™ sensor Hvid, H1

Tork Matic® Dispenser...

Artikelnr. : 551100

Tork Matic® Advanced bløde håndklædeark på rulle

Tork Matic® Advanced ...

Artikelnr. : 290067

Hånddesinficering


Vores anbefalinger til dig

Tork Håndhygiejne Dispensere er designet til at imødekomme specifikke krav og behov i sundhedssektoren, og muliggør fleksibel brug tæt på patienten. Brug touch-free dispensere i særligt hygiejnekritiske områder til minimering af risikoen for krydskontaminering.
 
Vores Tork Alkohol Hånddesinficering supporterer flere af de mest strikse forskrifter og standarder. Den er specifikt designet til hyppig desinficering af hænder med hydrerende og ekstra plejende ingredienser. Fordi plejegivende hænder selv skal være sunde.

Tork Dispenser Flydende Sæbe m. albuegreb

Tork Dispenser Flyden...

Artikelnr. : 560100

Tork Alkohol Hånddesinficering Gel (biocid)

Tork Alkohol Hånddesi...

Artikelnr. : 420103

Sæbe


Vores anbefalinger til dig

I den daglige omgang med patienter, besøgende og personale er en høj hygiejnestandard vigtig for at sikre både helbred og din facilitets image. Tork sæbedispensere er designet til at imødekomme sundhedsfacilitetens specifikke krav og behov og er lette at bruge, selv for børn og ældre. Det forseglede dispensersystem med sammenklappelig flaske sikrer god håndhygiejne, er let at vedligeholde, sparer tid og er miljøvenlig.

Tork Dispenser Flydende Sæbe m. albuegreb

Tork Dispenser Flyden...

Artikelnr. : 560100

Tork Extra Mild Sæbe

Tork Extra Mild Sæbe

Artikelnr. : 420701

Flere produkter


Vores anbefalinger til dig

Tork Aftørringsklud Sensitiv, Spand

Tork Aftørringsklud S...

Artikelnr. : 190492

Tork 50 L Affaldsbeholder

Tork 50 L Affaldsbeho...

Artikelnr. : 563000

Ønsker du at lære mere om andre fokusområder?

Skoler

Skoler

Prøv Max Håndvaskeskole - spændende og sjovt undervisningsmateriale, der lærer eleverne at forstå vigtigheden af at vaske og tørre deres hænder på de rette tidspunkter. (6-12 år)
Kitchen.tif

Køkken

Det er lettere at holde køkken, bar eller café hygiejnisk og bevare et frisk udseende med aftørringsklude og andre klude fremstillet til opgaven. Fra aftørring i spiseområdet til rengøring ude bag ved så kan vores aftørringsklude og andre klude, som er fremstillet til formålet, hjælpe dig klare enhver opgave hurtigt og sikkert. Vores anbefalinger
Børnehaver

Børnehaver

Inspirér og motivér med Ellas Håndvaskeeventyr. Gode håndhygiejnevaner dannes tidligt i livet.