Hygiene.tif

Vaskerum

Hygiejneprocedurerne før og efter en operation er ekstremt vigtige. Standarderne for kirurgisk håndvask er i sagens natur meget høje og nødvendige for at forebygge infektioner. Vores løsninger til håndhygiejne lever op til disse høje standarder og supporterer procedurerne for kirurgisk håndvask, så personalet ikke gør skade. Vores produkter er skrappe mod patogener, men er samtidig plejende for huden – hospitalspersonale der konstant vasker og desinficerer hænderne ved alt om, hvor vigtigt det er med god hudpleje.

Desinficering


Anbefalede produkter

Hyppig desinficering er nøglen til at forhindre infektion indenfor sundhedssektoren. Det kan også udtørre hænderne. Vores Tork Alcogel Hånddesinficering er yderst effektiv mod mange forskellige bakterier og overholder de strengeste European Efficacy Norms som f.eks. EN12791, EN 1500 og mange andre. Skrap mod bakterier og nænsom mod huden. Brug den sammen med vores Tork Sæbe Dispenser med albuegreb for at sikre god hygiejne. Vi har også mindre pumpeflasker til bordbrug og praktiske lommeflasker, som kan anbringes alle vegne.

Tork Dispenser Sæbe m. albuegreb

Tork Dispenser Sæbe m...

Artikelnr. : 560100

Tork Alkohol Hånddesinficering

Tork Alkohol Hånddesi...

Artikelnr. : 420110

Sæbe


Anbefalede produkter

Tork Extra Mild Skumsæbe er velegnet til dem, som har brug for hyppig håndvask. Det er en meget mild, cremet sæbe, som er dermatologisk testet. Sæben er uden parfume og indeholder ingen kunstige farve- og duftstoffer. Sæben minimerer risikoen for hudirritation.

Tork Dispenser Sæbe m. albuegreb

Tork Dispenser Sæbe m...

Artikelnr. : 560100

Tork Extra Mild Skumsæbe

Tork Extra Mild Skumsæbe

Artikelnr. : 520701

Håndklædeark


Til hygiejnisk pleje af personer, som vasker hænder hyppigt i kritiske miljøer, kan intet overlades til tilfældighederne. Behageligt rene, tørre hænder er beskyttede, sikre hænder. Vores nænsomme Tork Matic® Soft håndklædeark tørrer hænderne hurtigt uden at irritere. Med vores automatiske Tork Matic® Dispenser med Intuition™ sensor dispenseres håndklædeark berøringsfrit et ad gangen – dette sikrer god hygiejne og kontrollerer forbruget. Med denne dispenser kan du også indstille størrelsen på de enkelte håndklædeark efter ønske.

Tork Matic® Dispenser Håndklædeark på rulle – med Intuition™ sensor Hvid, H1

Tork Matic® Dispenser...

Artikelnr. : 551100

Tork Matic® Soft Håndklædeark på rulle, H1

Tork Matic® Soft Hånd...

Artikelnr. : 290067