Healthcare 1.tif

Plejehjem

Borgerne får samme frihed som i eget hjem, men med de hygiejnestandarder, der skal være på et plejehjem. Vi kan hjælpe dig med at udpege de steder, hvor håndhygiejnen bør fungere optimalt, så du kan tage dig godt af dine sårbare patienter og undgå smittespredning af infektioner. Se vores komplette udvalg af bløde håndklæder og milde hudplejeprodukter til hyppig håndvask. Se også vores sortiment af attraktive dispensere, som med deres sikre, aflåste design er nemme at holde rene og fremmer god hygiejne.

Sæbe


Anbefalede produkter

Tork Extra Mild Skumsæbe er velegnet til dem, som har brug for hyppig håndvask. Det er en meget mild, cremet sæbe, som er dermatologisk testet. Sæben er uden parfume og indeholder ingen kunstige farve- og duftstoffer. Sæben minimerer risikoen for hudirritation.

Tork Dispenser Sæbe

Tork Dispenser Sæbe

Artikelnr. : 560000

Tork Extra Mild Sæbe

Tork Extra Mild Sæbe

Artikelnr. : 420701

Håndklædeark


Anbefalede produkter

Tørre og bløde hænder er sunde, beroligende hænder. Vores Tork Premium og Advanced multifold håndklædeark er tilpasset til personale, som vasker og tørrer deres hænder hyppigt. Vores Tork Xpress™ Multifold håndklædedispenser passer på steder med lidt plads og indeholder bløde papirhåndklæder til engangsbrug uden støj for at beskytte personalets hænder og patienternes brug for ro.

Tork Xpress® Dispenser Multifold Mini Håndklædeark, H2

Tork Xpress® Dispense...

Artikelnr. : 552100

Tork Xpress® Soft Multifold Håndklædeark, H2

Tork Xpress® Soft Mul...

Artikelnr. : 120288

Desinficeringsmidler


Hænder, som desinficeres hyppigt, er med til at forhindre infektion i de mest sårbare miljøer, men de kan have en tendens til at udtørre efter de mange nødvendige situationer med håndhygiejne i løbet af dagen. Vores Tork Alkohol Hånddesinficering har en ekstra plejende formulering, mens den samtidig er effektiv mod en lang række mikroorganismer. Fordi helende og beroligende hænder selv har brug for at forblive sunde. Brug den sammen med vores Tork Sæbedispenser med albuegreb for at sikre god hygiejne. Vi har også mindre pumpeflasker til bordbrug og praktiske lommeflasker, som kan anbringes alle vegne.

Tork Dispenser Sæbe

Tork Dispenser Sæbe

Artikelnr. : 560000

Tork Alkohol Hånddesinfektion, Gel, S1

Tork Alkohol Hånddesi...

Artikelnr. : 420103

Fugtighedsmidler


Anbefalede produkter

Plejerpersonale, som vasker hænder hyppigt, har selv brug for ekstra pleje. Med vores uparfumerede Tork Hand & Body Lotion kan du være med til at beskytte de hænder, som hjælper så mange. Fyldige, beroligende og fugtgivende ingredienser efterlader hænderne bløde og nærede. Vores Tork Mini Dispenser til lotion er så kompakt, at det er let at kende den fra større sæbe- og desinficeringssystemer. Forseglede, hygiejniske refill-flasker er hurtige at isætte og er samtidig med til at reducere risikoen for krydskontaminering.

Tork Dispenser Sæbe Mini

Tork Dispenser Sæbe Mini

Artikelnr. : 561000

Tork Hand & Body Lotion uparfumeret

Tork Hand & Body Loti...

Artikelnr. : 420202

Toiletpapir


Anbefalede produkter

Du kan forbedre hygiejnestandarden og spare op til 40 % af forbruget med vores Tork SmartOne® system. Med et-ark-ad-gangen dispensering rører du kun ved det ark, du bruger, så forbruget reduceres. Genopfyld med vores Tork Advanced papirkvalitet for at sikre god hygiejne .

Tork SmartOne® Toiletpapir Dispenser, T8

Tork SmartOne® Toilet...

Artikelnr. : 680000

Tork SmartOne® Toiletpapir

Tork SmartOne® Toilet...

Artikelnr. : 472242

Vaskeklud


Anbefalet produkt

Somme tider kræver god hygiejne, at der skrubbes grundigt, men nænsomt. Med vores stærke, og alligevel bløde Tork Vaskeklude Soft, som er fremstillet til formålet, kan du vaske grundigt og nænsomt uden besvær. Egnet til vask af hud og rengøring af overflader. Vaskekludene er pakket i en transportabel dispenseræske.

Tork Premium Blød Vaskeklud

Tork Premium Blød Vas...

Artikelnr. : 742200

Tork Advanced vaskeklud

Tork Advanced vaskeklud

Artikelnr. : 747450

Ansigtsservietter


Anbefalede produkter

Dine patienter kan føle sig bedre tilpas, hvis de har praktiske servietter lige ved hånden. Vores ekstra bløde Tork Ansigtsservietter i en attraktiv vægmonteret eller fritstående Tork Ansigtsserviet Dispenser kan gøre en enkel og omsorgsfuld forskel.

Tork Dispenser Ansigtsservietter, F1

Tork Dispenser Ansigt...

Artikelnr. : 270023

Tork Extra Soft Ansigtsservietter

Tork Extra Soft Ansig...

Artikelnr. : 140280

Aftørringspapir


Anbefalede produkter

I løbet af dagen er der behov for løbende vedligeholdelse som f.eks. optørring af spildte materialer, væsker og madrester - og masser af håndaftørring. Tork Aftørringspapir Plus er et alsidigt papir, som er ideelt til disse opgaver. Og med vores Tork Reflex™ transportable dispenser - håndholdt eller monteret på vogn - kan dine medarbejdere let snuppe det papir, som de behøver, præcist hvor de behøver det.

Tork Reflex™ Aftørringspapir Plus

Tork Reflex™ Aftørrin...

Artikelnr. : 473472

Servietter


Anbefalede produkter

Giv dine beboere ekstra hygiejnebeskyttelse, og reducér servietforbruget med mindst 25 % sammenlignet med traditionelle servietdispensere* med vores Tork Xpressnap® servietdispensersystem. Med en-ad-gangen dispensering reduceres servietspild og hygiejnen forbedres, samtidig med at du kan spare lagerplads og reducere, hvor tit du behøver at genopfylde og genbestille. Den fås i forskellige stilarter og farver, og du kan individualisere disse dispensere og servietter for at få beboerne til at føle sig hjemme.

Tork Xpressnap® Servietdispenser til bord, N4

Tork Xpressnap® Servi...

Artikelnr. : 272613

Tork Xpressnap® Extra Soft Serviet, Hvid 

Tork Xpressnap® Extra...

Artikelnr. : 15850

Affaldsspand


Anbefalede produkter

God hygiejne opretholdes hurtigt med vores Tork 50 L affaldsspand med høj kapacitet, som er let at rengøre. Låget skjuler affaldet og forbedrer hygiejnestandarden. De er lette at rengøre, tømme og genopfylde med vores stærke, solide Tork Affaldsposer.

Tork 50 L Affaldsbeholder, B1

Tork 50 L Affaldsbeho...

Artikelnr. : 563000

Tork Affaldsposer 50 l

Tork Affaldsposer 50 l

Artikelnr. : 204060