Healthcare 2.tif

Patientpleje

Vi tilbyder et komplet udvalg af produkter til hænder og overflader, der hjælper med at opretholde hygiejnen for både plejepersonale, patienter og besøgende. Vores milde sæber, bløde håndklæder til flere formål, effektive desinfektionsmidler og plejende fugtighedscremer er ideelle til hygiejneprocedurerne både før, under og efter patientkontakt. Og med vores moderne, hygiejniske dispensere ved hånden, er det lettere at overholde hygiejneforskrifterne og forebygge infektioner.

Sæbe


Anbefalede produkter

Vores Tork Extra Mild Skumsæbe er velegnet til dem, som har brug for hyppig håndvask. Det er en meget mild, cremet sæbe, som er dermatologisk testet. Sæben er uden parfume og indeholder ingen kunstige farve- og duftstoffer. Sæben minimerer risikoen for hudirritation.
Tork Skumsæbe Dispenser Intuition™ med sensor eller Tork Skumsæbe Dispenser manuel, hvis der er brug for ro, er ideel til sengestuer, hvor der stilles store krav til hygiejnen.

Tork Dispenser Skumsæbe – med Intuition™ sensor, S4

Tork Dispenser Skumsæ...

Artikelnr. : 561600

Tork Extra Mild Skumsæbe

Tork Extra Mild Skumsæbe

Artikelnr. : 520701

Håndklædeark


Anbefalede produkter

Håndaftørring er vigtigt for at forhindre krydskontaminering. Støjen fra en håndklædedispenser på en sengestue kan forstyrre personer, som har brug for ro til at få det bedre. Vores Tork Express™ Multifold håndklædedispensere garanterer pålidelig dispensering ét ark ad gangen uden at støje. Tork Advanced og Premium papirhåndklæder er designet til at fremskynde absorbering og tillade dup-tørring, så epidermis bevares. Til ekstra pleje.

Tork Xpress® Dispenser Multifold Håndklædeark, H2

Tork Xpress® Dispense...

Artikelnr. : 552000

Tork Xpress® Soft Multifold Håndklædeark, H2

Tork Xpress® Soft Mul...

Artikelnr. : 120288

Desinficeringsmiddel


Anbefalede produkter

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) anbefaler fem trin til god håndhygiejne i forbindelse med patientpleje. Tork produkter er grundlæggende i alle trin.
Vores Tork hånddesinficering med alkohol i forskellige størrelser er til rådighed til forskellige situationer. Og patienter, som oplever at sygeplejersken er opmærksom på håndhygiejnen inden et besøg, føler sig trygge. Vores hånddesinficering med alkohol indeholder fugtende ingredienser til ekstra pleje. Fordi plejende hænder også har brug for pleje.

Tork Dispenser Flydende Sæbe og Hånddesinfektion

Tork Dispenser Flyden...

Artikelnr. : 560000

Tork Alkohol Hånddesinfektion, Gel, S1

Tork Alkohol Hånddesi...

Artikelnr. : 420103

Fugtighedsmidler


Anbefalede produkter

Plejerpersonale, som vasker hænder hyppigt, har selv brug for ekstra pleje. Med vores uparfumerede Tork Hand & Body Lotion kan du være med til at beskytte de hænder, som hjælper så mange. Fyldige, beroligende og fugtgivende ingredienser efterlader hænderne bløde og nærede. Vores Tork Mini dispenser til lotion er så kompakt, at det er let at kende den fra større sæbe- og desinficeringssystemer. Forseglede, hygiejniske refill-flasker er hurtige at isætte og er samtidig med til at reducere risikoen for krydskontaminering.

Tork Dispenser Skumsæbe – med Intuition™ sensor, S4

Tork Dispenser Skumsæ...

Artikelnr. : 561600

Tork Hand & Body Lotion uparfumeret

Tork Hand & Body Loti...

Artikelnr. : 420202

Toiletpapir


Du kan forbedre hygiejnestandarden og spare op til 40 % af forbruget med vores Tork SmartOne® system. Med et-ark-ad-gangen dispensering rører du kun ved det ark, du bruger, så forbruget reduceres. Genopfyld med vores Tork Advanced papirkvalitet for at sikre god hygiejne .

Tork SmartOne® Toiletpapir Dispenser, T8

Tork SmartOne® Toilet...

Artikelnr. : 680000

Tork SmartOne® Toiletpapir

Tork SmartOne® Toilet...

Artikelnr. : 472242

Vaskeklud


Anbefalet produkt

Somme tider kræver god hygiejne, at der skrubbes grundigt, men nænsomt. Med vores stærke, og alligevel bløde Tork vaskeklude, som er fremstillet til formålet, kan du vaske grundigt og nænsomt uden besvær. Egnet til vask af hud og rengøring af overflader. Vaskekludene er pakket i en transportabel dispenseræske.

Tork Premium Blød Vaskeklud

Tork Premium Blød Vas...

Artikelnr. : 742100

Tork Advanced vaskeklud

Tork Advanced vaskeklud

Artikelnr. : 747400

Ansigtsservietter


Anbefalede produkter

Dine patienter kan føle sig bedre tilpas, hvis de har praktiske servietter lige ved hånden. Vores ekstra bløde Tork Ansigtsservietter i en attraktiv vægmonteret eller fritstående Tork Ansigtsserviet Dispenser kan gøre en enkel og omsorgsfuld forskel.

Tork Dispenser Ansigtsservietter, F1

Tork Dispenser Ansigt...

Artikelnr. : 270023

Tork Extra Soft Ansigtsservietter

Tork Extra Soft Ansig...

Artikelnr. : 140280

Aftørringspapir


Anbefalede produkter

I løbet af dagen er der behov for løbende vedligeholdelse som f.eks. optørring af spildte materialer, væsker og madrester - og masser af håndaftørring. Tork Aftørringspapir Plus er et alsidigt papir, som er ideelt til disse opgaver. Og med vores Tork Reflex™ transportable dispenser - håndholdt eller monteret på vogn - kan dine medarbejdere let snuppe det papir, som de behøver, præcist hvor de behøver det.

Tork Reflex® Aftørringspapir Standard, M4

Tork Reflex® Aftørrin...

Artikelnr. : 473242

Servietter


Anbefalede produkter

Reducér servietforbruget med mindst 25 % sammenlignet med traditionelle servietdispensere* med vores Tork Xpressnap servietdispensersystem. Med en-ad-gangen dispensering reduceres servietspild, og hygiejnen forbedres. Den fås i forskellige modeller og farver. Du kan endda individualisere disse dispensere og servietter med vigtige budskaber.

Tork Xpressnap® Snack® Servietdispenser, bord

Tork Xpressnap® Snack...

Artikelnr. : 272808

Tork Xpressnap Snack® hvid dispenserserviet

Tork Xpressnap Snack®...

Artikelnr. : 17840

Affaldsspand


Anbefalet produkt

God hygiejnestandard opretholdes effektivit med vores Tork 50 L affaldsspand med høj kapacitet, som er let at rengøre. Låget skjuler affaldet og forbedrer hygiejnestandarden. De er lette at rengøre, tømme og genopfylde med vores stærke, solide Tork Affaldsposer.

Tork 50 L Affaldsbeholder, B1

Tork 50 L Affaldsbeho...

Artikelnr. : 563000

Tork Affaldsposer 50 l

Tork Affaldsposer 50 l

Artikelnr. : 204060