Hand hygiene.tif

Offentligt toilet

Det er lettere at holde en god hygiejnestandard i offentlige toiletter med hygiejnesystemer, der ikke kræver så megen vedligeholdelse. Dispensere med høj kapacitet og forseglede refills, der er nemme og hurtige at sætte i, gør det muligt at sikre god hygiejne for flere brugere, samtidig med at personalet får bedre tid til de vigtigste opgaver. Vores multi-funktionelle håndklædeark er til effektiv aftørring af både hænder og overflader og giver samtidig mindre spild og affald.

Håndklædeark


Tørrer hænder hurtigt for at reducere køer og omkostninger med en prisbevidst og alligevel effektiv løsning. Vores Tork Xpress™ Multifold Soft håndklædeark er et fortrinligt valg. Vores Tork Xpress™ Multifold håndklædedispenser kontrollerer forbruget med et-ark-ad-gangen dispensering. Det betyder mindre spild og mere værdi.

Tork Xpress® Dispenser Multifold Håndklædeark, H2

Tork Xpress® Dispense...

Artikelnr. : 552000

Tork Xpress® Soft Multifold Håndklædeark, H2

Tork Xpress® Soft Mul...

Artikelnr. : 120288

Sæbe


Inden for sundhedssektoren får man kun én chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk. Vores Tork hudplejedispensere har et moderne design i højglans, de er lette at rengøre og låses med nøgle af hensyn til sikkerhed og hygiejne. Når de er fyldt med vores skånsomme Tork Extra Mild Sæbe, uden farvestoffer og parfume for reduceret risiko for allergier, så plejes gæster lige så godt som patienter og personale.

Tork Dispenser Flydende Sæbe og Hånddesinfektion

Tork Dispenser Flyden...

Artikelnr. : 560000

Tork Extra Mild Sæbe

Tork Extra Mild Sæbe

Artikelnr. : 420701

Desinficeringsmiddel


Anbefalede produkter

Desinficer og fugt med vores Tork Alcogel desinficering. Den desinficerer hænderne hurtigt og er tilsat et fugtighedsmiddel til at beskytte huden. Hygiejnen bevares, og krydskontaminering kan minimeres med vores Tork hudplejedispensere med albuegreb.

Tork Dispenser Flydende Sæbe og Hånddesinfektion

Tork Dispenser Flyden...

Artikelnr. : 560000

Tork Alkohol Hånddesinfektion, Gel, S1

Tork Alkohol Hånddesi...

Artikelnr. : 420103

Toiletpapir


Anbefalede produkter

Brug mindre, genopfyld mindre hyppigt, og brug færre penge med vores Tork SmartOne® dispenser med høj kapacitet. Med ét ark-ad-gangen dispensering reduceres forbruget med 40 %. Dens solide design leverer problemfri drift i vanskelige miljøer. Og dens store ruller med blødt Tork Advanced papir kræver færre genopfyldninger og gør flere brugere tilfredse.

Tork SmartOne® Dispenser Mini Toiletpapir, T9

Tork SmartOne® Dispen...

Artikelnr. : 681000

Tork SmartOne® Mini Toiletpapir

Tork SmartOne® Mini T...

Artikelnr. : 472193

Aftørringspapir


Anbefalede produkter

I løbet af dagen er der behov for løbende vedligeholdelse som f.eks. optørring af spildte materialer, væsker og madrester - og masser af håndaftørring. Tork Aftørringspapir Plus er et alsidigt papir, som er ideelt til disse opgaver. Og med vores Tork Reflex™ transportable dispenser - håndholdt eller monteret på vogn - kan dine medarbejdere let snuppe det papir, som de behøver, præcist hvor de behøver det.

Tork Reflex® Aftørringspapir Standard, M4

Tork Reflex® Aftørrin...

Artikelnr. : 473242

Affaldsspand


Anbefalet produkt

God hygiejne opretholdes hurtigt med vores Tork 50 L affaldsspand med høj kapacitet. Låget skjuler affaldet og forbedrer hygiejnestandarden. De er lette at rengøre, tømme og genopfylde med vores stærke, solide Tork Affaldsposer.

Tork 50 L Affaldsbeholder, B1

Tork 50 L Affaldsbeho...

Artikelnr. : 563000

Tork Affaldsposer 50 l

Tork Affaldsposer 50 l

Artikelnr. : 204060