Healthcare 3.tif

Håndvaskestation

Vores håndvaskestation gør det lettere for plejepersonalet at overholde hygiejneforskrifterne og sikrer at faciliteterne er til rådighed, der hvor patienterne behandles. Personale der hyppigt vasker hænder sætter pris på vores milde hudplejeformuleringer, både skumsæbe, flydende sæbe, alkoholdesinficering og lotion, der effektivt og skånsomt renser, desinficerer og fugter hænderne. Bløde og absorberende håndklæder tørrer hænderne hurtigt og uden at irritere huden. Vores kompakte håndklædedispensere med ét-ark-ad-gangen funktion og vores hudplejedispensere til forseglede refill-beholdere sikrer hygiejnen og forebygger krydskontaminering.

Sæbe


Anbefalede produkter

Vores Tork Extra Mild Skumsæbe er velegnet til dem, som har brug for hyppig håndvask. Det er en meget mild, cremet sæbe, som er dermatologisk testet. Sæben er uden parfume og indeholder ingen kunstige farve- og duftstoffer. Sæben minimerer risikoen for hudirritation.

Tork Dispenser Flydende Sæbe m. albuegreb

Tork Dispenser Flyden...

Artikelnr. : 560100

Tork Extra Mild Sæbe

Tork Extra Mild Sæbe

Artikelnr. : 420701

Håndklædeark


Håndaftørring er en vigtig del for at forebygge infektioner, fordi hænder, som ikke er tørret godt, kan indeholde bakterier på grund af fugtigheden. Vores stilfulde Tork Xpress™ Multifold håndklædedispenser passer på steder med lidt plads og sikrer, at der er papir, uanset hvor du behøver det. Fyld den med vores Tork Advanced og Premium papir, og få den bløde, nænsomme absorbering, som værdsættes af personer, der vasker hænder hyppigt. 
Omhyggeligt tørrede hænder er sikrere hænder. 

Tork Xpress® Dispenser Multifold Håndklædeark, H2

Tork Xpress® Dispense...

Artikelnr. : 552000

Tork Xpress® Soft Multifold håndklædeark

Tork Xpress® Soft Mul...

Artikelnr. : 100288

Desinficeringsmiddel


Anbefalede produkter

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) anbefaler fem trin til god håndhygiejne i forbindelse med patientpleje. Tork produkter er grundlæggende i alle trin.
Vores Tork hånddesinficering med alkohol i forskellige størrelser er til rådighed til forskellige situationer. Og patienter, som oplever at sygeplejersken er opmærksom på håndhygiejnen inden et besøg, føler sig trygge. Vores hånddesinficering med alkohol indeholder fugtende ingredienser til ekstra pleje. Fordi plejende hænder også har brug for pleje.

Tork Dispenser Flydende Sæbe m. albuegreb

Tork Dispenser Flyden...

Artikelnr. : 560100

Tork Alkohol Hånddesinfektion, Gel, S1

Tork Alkohol Hånddesi...

Artikelnr. : 420103

Fugtighedsmiddel


Anbefalede produkter

Plejerpersonale, som vasker hænder hyppigt, har selv brug for ekstra pleje. Med vores uparfumerede Tork Hand & Body Lotion kan du være med til at beskytte de hænder, som hjælper så mange. Fyldige, beroligende og fugtgivende ingredienser efterlader hænderne bløde og nærede. Vores Tork Mini Dispenser til lotion er så kompakt, at det er let at kende den fra større sæbe- og desinficeringssystemer. Forseglede, hygiejniske refill-flasker er hurtige at isætte og er samtidig med til at reducere risikoen for krydskontaminering.

Tork Dispenser Sæbe Mini

Tork Dispenser Sæbe Mini

Artikelnr. : 561000

Tork Hand & Body Lotion uparfumeret

Tork Hand & Body Loti...

Artikelnr. : 420202

Toiletpapir


Anbefalede produkter

Du kan forbedre hygiejnestandarden og spare op til 40 % af forbruget med vores Tork SmartOne® system. Med et-ark-ad-gangen dispensering rører du kun ved det ark, du bruger, så forbruget reduceres. Genopfyld med vores Tork Advanced papirkvalitet for at sikre god hygiejne .

Tork SmartOne® Toiletpapir Dispenser, T8

Tork SmartOne® Toilet...

Artikelnr. : 680000

Tork SmartOne® Toiletpapir

Tork SmartOne® Toilet...

Artikelnr. : 472242