Hospital Room with dispensers 24.tif

Behandlingsrum

Behandlingsrum er steder med stor travlhed. For hver ny patient, nyt plejepersonale og dermed også nye hænder i kontakt med genstande og overflader, øges risikoen for krydskontaminering. Den eneste måde at forebygge smittespredning er ved at opretholde hygiejnen før, under og efter hver behandling. Plejepersonale, der hyppigt vasker hænder, sætter stor pris på vores skånsomme men effektive hudplejeformuleringer og vores bløde absorberende håndklæder. Og da pladsen ofte er trang, er vores dispensere kompakte og nemme at betjene, så de opmuntrer til overholdelse af hygiejneforskrifterne.

Sæbe


Anbefalede produkter

Tork Extra Mild Skumsæbe er velegnet til dem, som har brug for hyppig håndvask. Det er en meget mild, cremet sæbe, som er dermatologisk testet. Sæben er uden parfume og indeholder ingen kunstige farve- og duftstoffer. Sæben minimerer risikoen for hudirritation.

Tork Dispenser Sæbe og Håndsprit m. albuegreb, S1

Tork Dispenser Sæbe o...

Artikelnr. : 560100

Tork Extra Mild Sæbe

Tork Extra Mild Sæbe

Artikelnr. : 420701

Håndklædeark


Produktanbefalinger

Håndaftørring er en vigtig del af korrekt håndhygiejne, da våde, fugtige hænder kan indeholde bakterier og få hænderne til at udtørre hurtigere. Tork Premium og Advanced papirhåndklæder hjælper dig med at tørre hænderne hurtigt og grundigt, mens de samtidig er nænsomme mod huden.

Tork Xpress® Dispenser Multifold Håndklædeark, H2

Tork Xpress® Dispense...

Artikelnr. : 552000

Tork Xpress® Soft Multifold håndklædeark

Tork Xpress® Soft Mul...

Artikelnr. : 100288

Desinficeringsmiddel


Anbefalede produkter

Hyppig desinficering er nøglen til at forhindre infektion indenfor sundhedssektoren. Vores Tork Alkohol Hånddesinficeringsmidler er effektive mod en lang række bakterier, virusser, mycobakterier og gærarter samt svampe, og de overholder de europæiske effektnormer inden for sundhedssektoren. De tilføjede fugtighedsmidler er med til at beskytte og pleje hud, som desinficeres hyppigt. Produkterne fås i forskellige størrelser og formater for at gøre korrekt håndhygiejne let og nemt for sundhedspersonalet.

Tork Dispenser Sæbe og Håndsprit m. albuegreb, S1

Tork Dispenser Sæbe o...

Artikelnr. : 560100

Tork Alkohol Hånddesinfektion, Gel, S1

Tork Alkohol Hånddesi...

Artikelnr. : 420103

Fugtighedsmiddel


Anbefalede produkter

Glat, blød og sund hud er lettere at holde ren. Vores Tork Hand & Body Lotion er med til at forbedre hudens egenskaber og fremmer hudens barriereeffekt. Med dens indehold af rapsolie, glycerin og panthenol og store mængde naturligt E-vitamin sikrer den et naturligt fugtighedsniveau i hudens ydre lag. Vores Tork Mini Dispenser til lotion er så kompakt, at det er let at kende den fra større sæbe- og desinficeringssystemer. Forseglede, hygiejniske refill-flasker er hurtige at isætte uden risiko for krydskontaminering.

Tork Dispenser Skumsæbe – med Intuition™ sensor, S4

Tork Dispenser Skumsæ...

Artikelnr. : 561600

Tork Hand & Body Lotion uparfumeret

Tork Hand & Body Loti...

Artikelnr. : 420202

Lejepapir


Anbefalede produkter

Vores hygiejniske Tork Lejepapir beskytter dine patienter med rent og praktisk ark hver gang. Papiret er perforeret for at reducere spild, og hvert ark er let at rulle ud.

Tork Universal lejepapir

Tork Universal lejepapir

Artikelnr. : 124163

Aftørringspapir


I løbet af dagen er der behov for løbende vedligeholdelse som f.eks. optørring af spildte materialer, væsker og madrester - og masser af håndaftørring. Tork Aftørringspapir Plus er et alsidigt papir, som er ideelt til disse opgaver. Og med vores Tork Reflex™ transportable dispenser - håndholdt eller monteret på vogn - kan dine medarbejdere let snuppe det papir, som de behøver, præcist hvor de behøver det.

Tork Reflex® Aftørringspapir Standard, M4

Tork Reflex® Aftørrin...

Artikelnr. : 473242

Affaldsspand


Anbefalet produkt

For at give et mere behageligt miljø har vores store B1 50 L Tork Affaldsspand et soft-close låg, som minimerer støj. De er lette at rengøre og lette at fylde igen med vores stærke, gennemsigtige Tork Affaldsposer.

Tork 50 L Affaldsbeholder, B1

Tork 50 L Affaldsbeho...

Artikelnr. : 563000

Tork Affaldsposer 50 l

Tork Affaldsposer 50 l

Artikelnr. : 204060