Healthcare 2.tif

Sundhedssektoren

Overalt i sundhedssektoren arbejder plejepersonalet på at forbedre patienternes livskvalitet. Vores hygiejneprodukter er specielt designet med henblik på plejepersonalet og til at reducere risikoen for infektion. Så det er lettere for dine kolleger at have styr på hygiejnen og fokusere på det, som virkelig er vigtigt - fortræffelig patientpleje. Vi har også rengøringsprodukter til sundhedspleje. Hvordan kan vi hjælpe dig med at tage bedre vare på dine medarbejdere og dine patienter?

Se vores produkter, tjenester og anbefalinger til sundhedssektoren

Patientpleje

Vi tilbyder et komplet udvalg af produkter til hænder og overflader, der hjælper med at opretholde hygiejnen for både plejepersonale, patienter og besøgende. Vores milde sæber, bløde håndklæder til flere formål, effektive desinfektionsmidler og plejende fugtighedscremer er ideelle til hygiejneprocedurerne både før, under og efter patientkontakt. Og med vores moderne, hygiejniske dispensere ved hånden, er det lettere at overholde hygiejneforskrifterne og forebygge infektioner.
Vores anbefalinger

Plejehjem

Borgerne får samme frihed som i eget hjem, men med de hygiejnestandarder, der skal være på et plejehjem. Vi kan hjælpe dig med at udpege de steder, hvor håndhygiejnen bør fungere optimalt, så du kan tage dig godt af dine sårbare patienter og undgå smittespredning af infektioner. Se vores komplette udvalg af bløde håndklæder og milde hudplejeprodukter til hyppig håndvask. Se også vores sortiment af attraktive dispensere, som med deres sikre, aflåste design er nemme at holde rene og fremmer god hygiejne.
Vores anbefalinger

Vaskerum

Hygiejneprocedurerne før og efter en operation er ekstremt vigtige. Standarderne for kirurgisk håndvask er i sagens natur meget høje og nødvendige for at forebygge infektioner. Vores løsninger til håndhygiejne lever op til disse høje standarder og supporterer procedurerne for kirurgisk håndvask, så personalet ikke gør skade. Vores produkter er skrappe mod patogener, men er samtidig plejende for huden – hospitalspersonale der konstant vasker og desinficerer hænderne ved alt om, hvor vigtigt det er med god hudpleje.
Vores anbefalinger

Behandlingsrum

Behandlingsrum er steder med stor travlhed. For hver ny patient, nyt plejepersonale og dermed også nye hænder i kontakt med genstande og overflader, øges risikoen for krydskontaminering. Den eneste måde at forebygge smittespredning er ved at opretholde hygiejnen før, under og efter hver behandling. Plejepersonale, der hyppigt vasker hænder, sætter stor pris på vores skånsomme men effektive hudplejeformuleringer og vores bløde absorberende håndklæder. Og da pladsen ofte er trang, er vores dispensere kompakte og nemme at betjene, så de opmuntrer til overholdelse af hygiejneforskrifterne.
Vores anbefalinger

Offentligt toilet

Det er lettere at holde en god hygiejnestandard i offentlige toiletter med hygiejnesystemer, der ikke kræver så megen vedligeholdelse. Dispensere med høj kapacitet og forseglede refills, der er nemme og hurtige at sætte i, gør det muligt at sikre god hygiejne for flere brugere, samtidig med at personalet får bedre tid til de vigtigste opgaver. Vores multi-funktionelle håndklædeark er til effektiv aftørring af både hænder og overflader og giver samtidig mindre spild og affald.
Vores anbefalinger

Håndvaskestation

Vores håndvaskestation gør det lettere for plejepersonalet at overholde hygiejneforskrifterne og sikrer at faciliteterne er til rådighed, der hvor patienterne behandles. Personale der hyppigt vasker hænder sætter pris på vores milde hudplejeformuleringer, både skumsæbe, flydende sæbe, alkoholdesinficering og lotion, der effektivt og skånsomt renser, desinficerer og fugter hænderne. Bløde og absorberende håndklæder tørrer hænderne hurtigt og uden at irritere huden. Vores kompakte håndklædedispensere med ét-ark-ad-gangen funktion og vores hudplejedispensere til forseglede refill-beholdere sikrer hygiejnen og forebygger krydskontaminering.
Vores anbefalinger