Washroom 2.tif

Kontor

Tork produkterne matcher dine behov, uanset om din arbejdsplads er et mindre kontor eller en stor kontorbygning. De fleste af os tilbringer rigtig meget af vores tid på arbejde, så det er vigtigt med god hygiejne på arbejdspladsen. Gode hygiejnefaciliteter på arbejdspladsen viser, at du drager omsorg for dine medarbejdere. Det er også med til at sikre færre sygedage. I vores sortiment finder du alt, hvad du skal bruge, både de helt rigtige hygiejneløsninger til toiletterne og praktiske løsninger til tekøkkenet. Hvis din virksomhed har inhouse catering, kan vi også hjælpe med at sikre hygiejnen i både køkken og spiseområde med vores rengøringsprodukter.

God hygiejne er god forretning. Find ud af hvordan.

EY3A6827.jpg

Tork Rapport over kontortrends 2016

Trenden i kontorindretning går fra den gamle one-size-fits-all model til mere skræddersyede løsninger, der kan servicere forskellige aktiviteter og behov. Disse fleksible kontorer kalder også på nye innovative hygiejneløsninger. Læs mere i Tork Rapport over kontortrends 2016.

EasyCube_connected cleaning.tif

Tork EasyCube®

Da kontorer bliver mere og mere databaseret, er rengøring af kontorer ingen undtagelse. Tork EasyCube skaber en ny logik til rengøring af kontorer - fra statiske rengøringsskemaer til rengøring, når og hvor det rent faktisk er nødvendigt. Forestil dig, at du kunne undgå klager, før de sker. Nu kan du. Tid til at revolutionere rengøringen på kontoret?
Læs mere her

Ønsker du at vide mere om, hvordan Tork kan forbedre hygiejne og rengøring i din kontorbygning?

Du skal blot sende os en hurtig besked

Kontakt os

Kontakt os

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld Firmanavn
Venligst udfyld telefonnummer
This form asks for your contact details so we can respond to your inquiry via email. Have a look at our terms of use and privacy policy for a detailed description of how we protect and manage your submitted data.
Please confirm that you have read the information concerning the personal data and the terms of use.
Luk

Tak, vi har modtaget din meddelelse.

Luk