Washroom 2.tif

Kontor

Tork produkterne matcher dine behov, uanset om din arbejdsplads er et mindre kontor eller en stor kontorbygning. De fleste af os tilbringer rigtig meget af vores tid på arbejde, så det er vigtigt med god hygiejne på arbejdspladsen. Gode hygiejnefaciliteter på arbejdspladsen viser, at du drager omsorg for dine medarbejdere. Det er også med til at sikre færre sygedage. I vores sortiment finder du alt, hvad du skal bruge, både de helt rigtige hygiejneløsninger til toiletterne og praktiske løsninger til tekøkkenet. Hvis din virksomhed har inhouse catering, kan vi også hjælpe med at sikre hygiejnen i både køkken og spiseområde med vores rengøringsprodukter.

God hygiejne er god forretning. Find ud af hvordan.

EY3A6827.jpg

Tork Rapport over kontortrends 2016

Trenden i kontorindretning går fra den gamle one-size-fits-all model til mere skræddersyede løsninger, der kan servicere forskellige aktiviteter og behov. Disse fleksible kontorer kalder også på nye innovative hygiejneløsninger. Læs mere i Tork Rapport over kontortrends 2016.

EasyCube_connected cleaning.tif

Tork EasyCube®

Da kontorer bliver mere og mere databaseret, er rengøring af kontorer ingen undtagelse. Tork EasyCube skaber en ny logik til rengøring af kontorer - fra statiske rengøringsskemaer til rengøring, når og hvor det rent faktisk er nødvendigt. Forestil dig, at du kunne undgå klager, før de sker. Nu kan du. Tid til at revolutionere rengøringen på kontoret?
Læs mere her

Ønsker du at vide mere om, hvordan Tork kan forbedre hygiejne og rengøring i din kontorbygning?

Du skal blot sende os en hurtig besked

Kontakt os

Kontakt os

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld Firmanavn
Venligst udfyld telefonnummer
Indtast din meddelelse
500  
Venligst udfyld reCAPTCHA
I denne formular beder vi om dine kontaktoplysninger, så vi kan besvare din forespørgsel via e-mail. Se vores  Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Venligst bekræft at du har læst informationerne om fortrolighedspolitik om privatlivets fred og vilkår for brug.
Vi vil gerne sende dig informationer og nyheder om Tork produkter og services. Ved at sende os dine oplysninger, accepterer du, at vi kontakter dig via e-mail. Se vores Vilkår for Brug og vores Fortrolighedspolitik om privatlivets fred, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.
Luk

Tak, vi har modtaget din meddelelse.

Luk