Wiping and Cleaning 3.tif

Industri

Hold produktionslinjen ren og godt kørende med vores praktiske rengøringsprodukter fremstillet til industriel rengøring. Hver klud er 100 % ny og fremstillet til en specifik opgave og alligevel alsidig nok til mange forskellige formål. Minimer produktionsstop med vores professionelle systemer til aftørring, rengøring og polering, som hjælper dig varetage den regelmæssige vedligeholdelse hurtigere.
Vælg den rigtige aftørringsklud
Vælg den rigtige dispenser

Find de bedste produkter til dine behov

Rengøring

Regelmæssig vedligeholdelse som at fjerne snavs og vanskelige pletter på overflader, maskiner og værktøj, minimerer antal produktionsstop. Vores klude – tørre eller anvendt med vand, opløsningsmidler eller rengøringsmidler - er med til at klare rengøringen. De er stærkere end papir, og vores rengøringsklude holder længere og sparer hurtigt både tid og penge.
Vores anbefalinger

Polering

Du kan opnå en blank, beskyttet finish ved at påføre pudsemiddel og gnide med en polerklud. Det gælder om at anvende en blød klud, som er fremstillet til formålet, uden at ridse, og det skal samtidig være nemt at påføre polermidlet. Vores holdbare specialfremstillede polerklude absorberer og frigør polermiddel jævnt, som effektivt forbedrer det overordnede resultat både i kvalitet og tid. 
Vores anbefalinger

Vaskestation

Spar tid med Tork vaskestationer anbragt tæt på dine ansatte. Jo hurtigere hænder bliver vasket og tørret, desto hurtigere kan den næste opgave påbegyndes.
Vores anbefalinger

Aftørring i produktionsområdet

At tørre spildte væsker op, opsuge væsker og opsamle snavs og støv er alt sammen almindelige opgaver, som udføres, før produktionen starter. Jo hurtigere de udføres, desto hurtigere kan du komme i gang med dit arbejde. Vores alsidige aftørringsklude er stærke, fleksible og absorberende. De er perfekte til at holde værktøjet tørt, overflader pletfri og maskinerne driftsklare. Og med en dispenser i nærheden er det ikke et problem at finde en aftørringsklud.
Vores anbefalinger